Enkle øvelser for å miste vekt

November 7

Du trenger ikke å gjøre kompliserte øvelser for å miste vekt. Bare å komme i bevegelse vil hjelpe smelte pounds. Du vil være i forkant av mange mennesker, som 4 av 10 voksne ikke trener i det hele tatt, ifølge Centers for Disease Control. Du vil sannsynligvis finne det lettere å holde seg til et enkelt treningsprogram, som i sin tur vil hjelpe deg å miste vekt på lang sikt. Selvfølgelig, er en sunn, fornuftig og næringsrike kostholdet en viktig akkompagnement.

Hoppetau

Hoppe tau er lett å gjøre, og det eneste utstyret du trenger er hoppetau selv. Bruk en hoppe tau for å legge intensiteten til en treningsøkt, som det vil hjelpe deg å forbrenne kalorier raskt. En 150-lb. person kan bruke en hoppe tau i 10 minutter på et moderat tempo og brenne ca 115 kalorier. Hold en hoppe tau på hånden for å rev opp metabolismen og brenne kalorier i løpet av dagen.

sykling

Folk sier at når du lære å sykle, du aldri vil glemme. Hvis du syklet en sykkel som et barn, vil du finne det enkelt å hoppe på igjen og begynne å brenne kalorier. Du kan ri på et moderat tempo i 12 km / h og brenne ca 545 kalorier per time. Gjør sykling moro ved å ri langs rutene som tilbyr nye severdigheter. For selskapet, ta barna med på turen, eller bli med i en sykkelgruppe. En sykling gruppe kan hjelpe utfordrer deg til å møte avstand mål, som vil gjøre det enda enklere å gå ned i vekt.

Dancing

Du trenger ikke å vite noen spesifikke danser for å miste vekt mens du danser, og siden du ikke går inn i en konkurranse, er valgfritt koordinering. Bare skru opp favorittmusikken på stereoanlegget og begynne å bevege seg. Som det sies, er dans som ingen ser på. Du vil brenne ca 305 kalorier for hver time som du rister, snurre og bevege føttene rundt i rommet. For å få den beste treningen, bruke musikk som har en hurtig tempo.

Gang

Sperring funksjonshemming, alle gjør det. Du trenger ikke å være koordinert eller har noe spesielt utstyr til å gå, selv om du ønsker å ha et par komfortable og polstrede sko. For å gå ned i vekt, gå i 40 til 60 minutter. Etter hvert som du blir vant til walking rutine, trappe opp tempoet til 4 km / h, så vil du forbrenne ca 270 i timen. Legg noen åser til ruten din, og du vil forbrenne enda flere kalorier per time.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com