40/20/20 Raw Food Diet

June 16

40/20/20 Raw Food Diet


Den rå mat diett er tydelig blant sine kolleger i kosten verden. Den rå mat dieter spiser ubehandlet, økologisk, og hele matvarer, de fleste som er spist rå. Selv om matlaging er i stor grad unngått, er mat tilberedt av flere metoder. Frø, korn og bønner er omgjort til spirer, og mange grønnsaker og frukt er enten blandet eller Juiced før du spiser. Noen ganger, rå foodists også tørke maten, fordi dette kan gjøres med lite av ingen varme. Utøverne følger 40/20/20 regelen for å sikre at de får sine daglige næringsbehov.

Hvorfor Go Raw

Rå mat diett utøvere tror at å spise mat som finnes i naturlig form, rå og ubehandlet, vil gi mer næring enn å spise kokt mat. De tror også at disse naturlige form matvarer vil bidra til å forlenge ungdom og bekjempe sykdom, inkludert kreft.

40/20/20

Den 40/20/20 regelen for å spise viser til mengder av vegetabilske karbohydrater som bør spises per måltid. I en artikkel kalt "Meal Planning Made Easy" på nettsiden DineWise.com, Debbie Judd, RN, sier hun oppfordrer pasienter til å følge denne regelen. "Av alle karbohydrater konsumert på et måltid, bør 40 prosent av dem kommer fra de ikke-stivelsesholdige grønnsaker," 20 prosent bør komme fra høyere stivelse grønnsaker, og de siste 20 prosent bør komme fra hele korn.

Forslag til matvarer som er i 40 prosent kategorien inkluderer brokkoli, blomkål, tomater, asparges, grønne bønner, agurk og salat.

Grønnsaker som faller inn i den første 20 prosent kategorien inkluderer grønnsaker tunge i stivelse som poteter, søtpoteter, mais, erter og bønner. Frukt er også inkludert i denne kategorien.

De siste 20 prosent kategori i god mat skillet kommer fra helkornprodukter.

Å begynne

Eksperter anbefaler at en person som ønsker å bytte til en rå mat diett fra en vanlig kokt kosthold bør bytte kostholdet sakte. Avrusning som skjer i kroppen ved veksling kan forårsake hodepine, kvalme og liten depresjon. Men å lære spennende måter å tilberede rå matvarer kan hjelpe hjelpemiddel i overgangen.

overgangs~~POS=TRUNC Foods

Noen matvarer gjør store hjelpemidler i å bidra til å lette overgangen fra kokt mat til rå mat. Legge til salater som en del av hvert måltid vil starte overgangen. Spis spirer som mung bønner, alfalfa og rug. Velg frukt og nøtter til både frokost og snacks, og investere i en juicer å lage fersk juice fra frukt og grønnsaker. Husk å følge 40/20/20 spise plan ved innføring av disse matvarene i kostholdet.

Non-Cooking

Å lære et nytt livsstil kan være vanskelig, men å investere i riktig utstyr gjør læring morsomt. Når rå mat engasjementet har blitt gjort, kjøpe en rå mat kokebok som presenterer maten på en måte som er interessant, lett å tilberede, og legger ut 40/20/20 spise stil.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com