Øvelser for personer med hjerte Blocks

April 25
Øvelser for personer med hjerte Blocks

Trening med en hjertesykdom, for eksempel en hjerteblokk, presenterer problemer, men du bør ikke helt unngå det. Regelmessig mosjon hjelper med vekttap, reduserer kolesterolnivået, forbedrer blodsirkulasjonen og lindrer stress nivåer, i henhold til Ohio State University Medical Center. Oppsøk en medisinsk konsultasjon før du starter noen form for treningsprogram etter en diagnose av hjerteblokk.

Mosjon og hjertefrekvens

Øvelse øker energi og oksygen behov av musklene dine. Dette økte behovet gjør at blodkarene i de aktive musklene utvider seg, forklarer David Nieman i sin bok "Exercise Testing & Prescription." Han fortsetter med å forklare at som årene utvider seg, har hjertet til å pumpe raskere og hardere for å opprettholde blodtrykket i hele kroppen. Som intensiteten av øvelsen øker, må pulsen til å øke for å holde tritt med etterspørselen av musklene.

hjerte Block

Hjerteblokk får hjertet til å slå uregelmessig eller saktere enn vanlig. Denne tilstanden kan også gjøre hjertet stopper for opp til 20 sekunder på grunn av en feil i de elektriske signalene som gjør ditt hjerte slå, i henhold til klinisk kunnskap tiner eller CKS, levert av National Health Service i England. En hjerteblokk begrenser hjertets evne til å pumpe blod gjennom kroppen effektivt. CKS sier at når hjertet ikke øker sin rytme fort nok eller hardt nok, trenger dine organer og muskler ikke får det oksygenet de trenger, kan føre til et slag eller hjertesvikt.

begrense anstrengelse

Begrens treningen du bruker under trening. Pasienter med hjerteblokk ofte behov for å avstå fra tung hjerte-aktivitet som krever hjertet å pumpe mye overflødig blod, råder Dr. Maurus L. Sorg, en doktor i idrettsmedisin og familie medisin for Elk Regional Health Center i Pennsylvania. Han antyder at med et hjerte blokk, bør du holde treningen nivå under en 14 på en skala fra seks til 20, der seks representerer veldig, veldig lett arbeid og 20 representerer maksimal anstrengelse. En 14 representerer en anstrengelse nivå som du ville vurdere noe hardt.

Vanlige øvelser for personer med hjerteblokk inkluderer turgåing, sykling, vannaerobic, lys trapp klatring og hagearbeid. Kun legen din kan hjelpe deg med å finne den beste øvelsen nivå for deg. Unngå øvelser som krever tunge løft eller forårsake belastning direkte på brystet, for eksempel push-ups eller benkpress, ifølge Nieman. Hjerte-sunn fordeler krever trening i 30 minutter på de fleste dagene i uken.

Warm-Up og kjøle seg ned

Hjerte blokk lider trenger en oppvarmingsperiode før trening og en nedkjølingsperiode etter trening for å hindre radikale avvik i kroppstemperatur, forklarer Sorg. En konstant kroppstemperatur forhindrer overanstrengelse som kan føre til at de elektriske impulsene i hjertet svikter. Sorg råder også at du ikke ta en kald dusj eller ekstremt varm dusj etter trening for å ytterligere hindre kroppen temperaturvariasjoner.

Når du skal stoppe

Trening med hjerteblokk er vanligvis trygt så lenge du vet hva varselsskilt viser en feil hjerterytme. Slutte å trene når du føler deg syk til magen, kortpustet, hjertebank, svimmelhet, tretthet eller brystsmerter, råder Sorg. Kontakt legen din dersom disse symptomene ikke blir borte i løpet av fem minutter å stoppe øvelsen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com