Soul Food Diet for diabetikere

April 1
Soul Food Diet for diabetikere

Oversikt

Soul mat er en populær måte å tilberede hele Sørøst USA som inkorporerer spesielle krydder, grønnsaker som grønnkål eller kålen, og kjøtt som ofte inkluderer kylling, svinekjøtt eller innmat. Retter er velsmakende og næringsrik, men kan være høy i fett og natrium. Du kan nyte dem selv om du har diabetes, forutsatt at du justere ingredienser og tilberedningsmetoder litt, og omfatter hjerte-sunt fett, magre meieriprodukter og masse komplekse karbohydrater.

Making Low-Sodium Choices

Tradisjonell sjel mat er høy i natrium eller salt, som de fleste amerikanere forbruker i overkant, i henhold til American Diabetes Association. Senke saltinntaket kan redusere risikoen for høyt blodtrykk, et viktig mål for alle med diabetes. Bytt bordsalt med havsalt. Denne typen salt har en sterk smak, og du trenger ikke å bruke for mye av det for å få den smaken du ønsker. Velg matvarer som sier "redusert" eller "lav-natrium" på etikettene. Inkluder tørkede eller friske urter og krydder i dine favoritt sjel matoppskrifter for å legge til smaken uten å legge salt.

Velge Low Fat Ingredienser

Spise en diett høy i fett kan øke risikoen for åreforkalkning, hjerteinfarkt og hjerneslag. Tradisjonell sjel mat kan være spesielt høy i usunn fett, for eksempel mettet og trans fett. Du kan repalce tradisjonelle skinke hock i oppskrifter med røkt kalkun og bruke kalkun bacon i stedet for svinekjøtt bacon. I stedet for panering og steking kjøtt og fjærfe, velg en mager kutt av biff eller skinn kylling bryst, som er lav i mettet fett. Smør kjøttet med mel, egg vask og knust korn-fnugg frokostblandinger, legge urter og andre krydder. Spray en cookie ark med en nonstick spray og stek kjøttet til ferdig, unngå fett under stekingen.

Skifte Usunn fett

Fyll din diett med hjerte-sunt fett, som enumettet, flerumettet og omega fettsyrer. Bruk sunne oljer som oliven, grønnsaker og maisolje i matlagingen. Bytt ut smør med margarin. Ta med noen nøtter som er høy i enumettet fett, som mandler, cashewnøtter og valnøtter. Når bakervarer kjeks eller cornbread, erstatte fet melk med et redusert fett melk og bruke kremfløte fortynnet 1: 1 med redusert fett melk. Bruk en prosent eller skummet melk i oppskrifter som tradisjonelt kaller for helmelk.

Velge Grønnsaker og karbohydrater

Soul matvarer inneholder stivelsesholdige grønnsaker som mais, poteter og erter. Du kan fortsatt nyte disse matvarene mens du har diabetes, men balansere dem med noen ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Nyt dampede grønne bladgrønnsaker med stivelsesholdige grønnsaker, og forberede Collard greener, spinat eller grønnkål i en varm panne med en skvett vin eddik. Drypp kokte grønnsaker med hjerte-sunn olivenolje og dryss med havsalt. Black-eyed peas er enkle karbohydrater og et fast innslag i soul food. Du kan koble dem med komplekse karbohydrater som brun eller vill ris, som har en tendens til å stabilisere blodsukkeret etter et måltid fordi de tar lengre tid å bryte ned.

Seksjon man bør indikere hvorfor det er viktig å spise en lav-salt diett når du har diabetes og avsnitt to skulle indikere at det er viktig å spise en lav-fett diett når du har diabetes. Verken delen er skrevet i sammenheng med leseren å ha diabetes. Siden deler fire og fem diskutere fett, bør de følge seksjon to - og avsnittet om karbohydrater bør følge dem. Du ønsker kanskje å kombinere deler fire og fem i bare en del som fokuserer på ytterligere informasjon om fett. Avsnittet om utskiftninger i baking bør merke seg at meieriprodukter er også høy i mettet fett. Avsnittet om fett og oljer bør bedre forklare hva hjerte-sunt fett, som enumettet, flerumettet og omega fettsyrer, er og diskutere hvordan å innlemme dem i soul food retter med eksempler. Den delen tittelen hoder bør også være mer engasjerende. Takk


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com