Gjær infeksjon homøopatiske midler

January 25

Hvis du lider av candida gjær infeksjoner, kan du oppleve brenning, hevelse, utflod, lukt, smertefull vannlating eller annen irritasjon i vaginal området. Mens det er mange årsaker til en gjær infeksjon, inkludert stress, dårlig ernæring, hormonelle svingninger, overforbruk av antibiotika, dårlig ventilert klær og utilstrekkelig smøring under samleie, innebærer behandling gjenopprette den riktige balansen av gjær i det berørte området.

Stikkpiller

Besøk din lokale homeopat for å kjøpe 600 mg borsyre stikkpiller. Sett stikkpiller i skjeden hver morgen og hver kveld før gong til å sove. Bruk stikkpiller i 2 til 4 uker. Hvis symptomene ikke har bedret seg betraktelig etter to uker, ringe legen din for en avtale.

Alternativt kan du pakke en fedd skrellet (men ikke klippe) hvitløk i et stykke cheesecloth, ta vare å forlate en hyssing hengende fra slutten av kluten. Sett innpakket hvitløk inn i skjeden din, og la den være der i 3 til 5 timer eller over natten. Ta det med strengen, og sette inn en ny fedd før symptomene dine bedre. Hvitløk inneholder naturlige anti-sopp egenskaper, som vil ødelegge gjær.

sitz Bath

Sett fem dråper tea tree olje i en varm sitz bad, og bruke opp til tre ganger om dagen for å redusere ekstern ubehag av en gjær infeksjon.

Douches

Sette mot varmt vann med 2 ts. tørket goldenseal eller Oregon drue rot for å lage en te douche. Dusj med blandingen to ganger om dagen i to til fire uker å behandle vaginal candida. Du kan også opprette en hydrogen peroxide douche som vil bidra til å kontrollere vaginal gjær. Bland 1 ts. hydrogenperoksyd i en kopp varmt vann. Bruk douche en gang om dagen for å bidra til å eliminere overflødig gjær.

oral rettsmidler

Ta to kapsler av Pau D'Arco med et måltid tre ganger om dagen til symptomene dine bedre. Alternativt, drikke to kopper Taheebo te med et måltid to ganger om dagen. (Ikke bruk dette midlet dersom du er gravid. Barn bør redusere dosen til to kapsler eller en kopp te, to ganger om dagen.) Urtene er anti-sopp og vil kjempe candida, samt en rekke andre sopp, inkludert fotsopp.

Kosthold

Spis yoghurt med levende kulturer minst to ganger om dagen. Unngå sukker og hvitt mel produkter, som vil mate gjær og føre dem til å formere seg. Spis ferske grønnsaker, fjærkre, sitrusfrukter, Omega 3 fettsyrer, inkludert fisk og linfrøolje, olivenolje og rå nøtter. Spis hele korn, og drikke minst seks til åtte 8-oz. glass vann om dagen. Unngå alkohol, koffein, animalsk fett, hydrogenerte oljer, meieriprodukter (bortsett fra yoghurt) og rask eller "junk" mat, som har en tendens til å være høy i sukker, hvitt mel og fett.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com