High Protein Diet for diabetikere

August 24

En høy-protein diett for diabetikere er en som har høyere deler av magert kjøtt og mindre av andre matvarer. Mens denne dietten er en fordel hvis du prøver å gå ned i vekt, helserisikoen er en bekymring på grunn av mangel på viktige næringsstoffer og vitaminer. Ifølge Alan L. Rubin, forfatter av "Diabetes for Dummies", en høy-protein diett bør ikke brukes i mer enn noen få måneder på grunn av dette, og på grunn av stress det setter på nyrene. Snakk med legen din eller en ernæringsfysiolog før du starter denne dietten.

Kjøtt

Rødt kjøtt er høy i protein, men det er også lastet med mettet fett som kan bidra til fedme og hjertesykdommer. Ifølge Mayo Clinic, kan ekstra magert kjøtt redusere mengden mettet fett, men bør likevel inntas i moderate mengder. Fisk er høy i protein som varierer mellom 21-27 g. Hummer, kveite, mulle, tunfisk og laks er alle rike på protein. Fisk bør kokes, grilles eller bakes og aldri stekt for å beholde sin næring. Kylling er også høy i protein, men huden må fjernes for å unngå tidkrevende mettet fett. Ifølge American Diabetes Association, sjømat som østers, reker, muslinger, krabber og blåskjell er også en kilde til protein og oppfylle dine kjøtt krav som en del av kostholdet ditt.

Egg og melke

Egg gir protein og 13 essensielle næringsstoffer, som er nødvendig for en høy-protein lav-karbohydrat diett. Fordi du redusere karbohydrat inntaket du trenger en mat eller vitamintilskudd for å gi næring. Ifølge American Egg Board, egg gir kolin, folat, sink og jern. Forbruker egg i moderate mengder er nødvendig på grunn av høyt kolesterol beløp i egg. Ifølge Mayo Clinic, ett egg per dag er greit så lenge du begrenser kolesterol for resten av dagen. Et egg inneholder 212 mg kolesterol, og kosten dagpenger er under 300 mg. Helmelk, ost, yoghurt og cottage cheese gir protein samt vitamin D, men også inneholder mettet fett. Bytt meieriprodukter til lav-fett eller ikke-fett for å redusere mettet fett.

karbohydrater

Karbohydrater bør inntas i begrensede mengder på kostholdet ditt, men er nødvendig for energi og metthet. Den type karbohydrater du spiser er like viktig som hvor mye av det. Enkle karbohydrater finnes i sukkerholdige matvarer, bearbeidet mat og produkter som bruker hvitt mel. Disse karbohydrater brytes ned lett, og kan bidra til økning i blodsukkernivået. Komplekse karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker, hel-hvete brød, bønner og nøtter. Karbohydrat inntaket bør bestå hovedsakelig av komplekse karbohydrater, som de konvertere til drivstoff for kroppen din ved å bremse bryte ned og gi kostfiber.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com