Fish Oil for Blepharitis

November 9
Fish Oil for Blepharitis

Betennelse i øyelokkene kan skyldes en tilstand som kalles blefaritt. Tilstanden resulterer ofte fra bakterier eller en hud tilstand som rosacea. I alvorlige tilfeller kan antibiotika tilby noen lettelse, men i milde tilfeller kan legen bare anbefale å holde øyelokkene ren. For å forbedre betennelser og andre symptomer på blefaritt, kan det være lurt å snakke med legen din om fordelene med omega-3 kilder som fiskeolje.

symptomer

Blefaritt kan føre til kantene av øyelokkene å bli rød. Du kan ha flass-lignende flak i øyevippene, og du kan ha overflødig vanning eller en utladning. Hvis tilstanden påvirker overflaten av øyet, kan du ha rødhet på det hvite i øyet, og øynene kan svi eller klø. I alvorlige eller ubehandlet forhold, kan blepharitis påvirke synet.

Fiskeolje

Fiskeolje gir en god kilde til omega-3 fettsyrer, et næringsstoff kroppen din trenger. Omega-3 kan bidra til å redusere betennelse, og dette kan gi noen fordel for folk som lider av blefaritt.

For omega-3 fra fisk, kan du spise visse typer fisk som laks, tunfisk eller kveite for omega-3, eller du kan ta en fiskeolje supplement. Hvor mye du trenger hver dag avhenger av din helse, samt medisiner du tar.

Studere

Forskere ved Northwestern University Feinberg School of Medicine og Evanston Northwestern Healthcare i Illinois utgitt studie informasjon i 2008 som evaluerte rollen av omega-3 i mennesker med blefaritt og forholdene i meibomian kjertler, kjertler i øyelokkene som skiller oljer som brukes i tårer belegning av øynene. Studien fant at folk som brukte omega-3 tilskudd viste kliniske forbedringer i sin tilstand.

Studien ikke foreta en beslutning om hvorvidt omega-3 kan behandle eller kurere blefaritt. Men funnene tyder på at folk som lider av kronisk blefaritt kan ha en viss bedring over tid med bruk av fiskeolje eller andre omega-3 tilskudd.

betraktninger

Hvis du har symptomer på blefaritt, kontakt legen din. Du bør ikke begynne å bruke kosttilskudd mindre regissert av legen din da høye doser av omega-3 kan forstyrre helsemessige forhold eller effektiviteten av medisiner.

Folk som følger en vegetarisk diett eller som har reaksjoner eller allergi mot fisk kan være nødvendig å bruke en alternativ kilde til omega-3 som linfrøolje. Du kan også finne omega-3 i valnøtter, gresskarfrø og soyabønner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com