Hvordan komme over min Crush Moving

August 10

Hvordan komme over min Crush Moving


Komme over noen som du er forelsket i eller er forelsket i er aldri lett, spesielt når de er plutselig ikke lenger i livet ditt. Når noen beveger seg bort, de fleste opplever separasjonsangst, som er preget av store mengder av følelser og stress forårsaket av å være atskilt fra noen som du hadde en sterk følelse vedlegg.

Selv om du kan stå følelsen deprimert og lurer på hva som kunne ha vært hvis knuse din ville ha bodd, er det flere metoder du kan prøve å trekke deg ut av funk du er i og komme over knuse beveger seg bort.

Bruksanvisning

1 Få nok søvn. Mangel på søvn er kjent for å påvirke humøret og å gjøre folk mer emosjonell, mens langtidssøvnmangel er ofte knyttet til depresjon. Å få en god natts søvn vil hjelpe deg å føle deg uthvilt og gi deg den energien du trenger for å håndtere dine følelser og å gå videre med livet ditt.

2 Delta i streng trening i minst en halv time cirka fem dager i uken. Ifølge Mayo Clinic, trene for en halv time eller mer fører til at hjernen til å slippe ut kjemikalier som får deg til å føle deg gladere og mer avslappet. vil Trene ikke bare la deg følelsen bedre fysisk, men vil også bidra til å lindre noen triste følelsene du har om knuse din beveger seg bort.

3 Tillat deg selv å tenke på den personen som flyttet bort, men ikke for mer enn en viss tid hver dag. Sett til side 20 eller 30 minutter til å tenke på den personen, slik at du kan behandle dine følelser av sorg og begynne å akseptere det faktum at han er borte. Når den avsatte tiden er ute for dagen, fortell deg selv at du kan tenke på den personen igjen i morgen og umiddelbart begynne å engasjere seg i en aktivitet som er produktiv, for eksempel lekser eller forbereder middag. Selv om du ikke ønsker å stadig dvele ved de triste følelsene du har, er det ikke sunt å fullstendig ignorere dem heller.

4 Skriv ned følelsene du opplever gjennom poesi, låtskriving, noveller eller i en journal. Du kan også skrive brev til trengselen som du ikke har tenkt å faktisk sende. Skrive om dine følelser eller komponere en "aldri-å-være-sendt" brev til personen kan hjelpe deg å behandle og frigjøre dine følelser på en sunn og konstruktiv måte.

5 meditere, tenke beroligende tanker eller tenker om kommende hendelser som du ser frem til. Meditasjon har vært kjent for å redusere angst og kan hjelpe deg å slappe av når du ellers kan føle følelsesmessig og stresset. Tenker positive ting som kommer, for eksempel bursdag eller sommerferie, kan også hjelpe deg med å komme over de dystre følelser du opplever.

6 Se en rådgiver for å snakke gjennom følelser av sorg som du opplever. Rådgivere, terapeuter og psykiatere er alle opplært til å hjelpe folk å bearbeide sine følelser, og snakke om følelsene dine med en profesjonell kan hjelpe deg å komme over din forelsket beveger seg bort.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com