Hvordan å behandle og pakke Bee Pollen

August 9

Hvordan å behandle og pakke Bee Pollen


Pollen er støvet størrelse, mannlige frø av blomster. Det samler seg på bakbena av honningbier som de besøker blomster og deretter tatt fra bier som de kommer inn sine elveblest gjennom en netting felle. Bee pollen er produsert i høyt volum i løpet av våren og høsten sesonger. Det har vist seg å inneholde mer enn 96 ulike næringsstoffer og det som oppfattes helsemessige fordeler av bee pollen har gjort det til et populært helse matvare. Samlingen, foredling og pakking av bee pollen en voksende hytte industrien.

Bruksanvisning

1 Kjør bier fra strukturen med en røyker.

2 Skyv pollen felle fra bunnen av hver bikube. Samle bee pollen lagret inne ved å tippe den ut av fellen i en samling bøtte. Skyv fellen tilbake på plass.

3 Ta pollen til en sanitær behandling området. Ved hjelp av en øse, øse bee pollen inn i lufttette beholdere, tetting hver beholder når den er fylt. Plasser de fylte beholdere i kjøleskap til den er klar til å behandle.

4 Plasser pollen i tørke panner på et bord eller stativ i en forseglet av området. Ved hjelp av en avfukter, la pollen tørke uten varme. Det bør være tørr i løpet av en time.

5 Fyll steriliserte flasker med pollen, ved hjelp av en trakt. Tett flaskene før de er lufttette. Fest etikettene på hver flaske for å vise viktig informasjon som produktnavn, tapping dato og utløpsdato.

Hint

  • Samle bee pollen daglig, om mulig, fordi det er forgjengelig.
  • I motsetning til innsamling av honning, som krever at strukturen skal åpnes opp, hive verktøy er ikke nødvendig å samle bee pollen.
  • Flasker, enten av plast eller glass, bør være ugjennomsiktig for å beskytte produktet mot sollys.
  • Bee pollen bør unngås av de som har en allergi eller følsomhet for bee gift.
  • Hvis du er ny på birøkt, bære en full beskyttelsesdrakt og holde en birøkter allergi kit med deg.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com