Virkningene av gjær i kroppen

September 3

Virkningene av gjær i kroppen


Virkningene av gjær i kroppen ofte er knyttet til å ha noen form for soppinfeksjon. Candida albicans er en form for gjær som kan forårsake infeksjoner. Imidlertid 80 prosent av mennesker lever med denne type gjær i kroppen uten virkning. (Referanse 1) Noen typer gjær som er påstått å ha en sunn effekt på kroppen, og ernæringsmessige gjær er et kosttilskudd populært med de på et vegetarisk eller vegansk kosthold. (Resource 2)

gjær infeksjoner

Det finnes flere typer av infeksjoner som ofte oppstår i forbindelse med den naturlige tilstedeværelse av Candida albicans. Inkludert blant disse er vaginitis, trøske og flere typer vanlige babyen utslett. Disse typer infeksjoner oppstår vanligvis når immunforsvaret er svekket av sykdom eller narkotika eller når antibiotika har forstyrret kroppens naturlige balanse når kampene mikroorganismer. (Referanse 2)

gjær syndrom

Gjær syndrom er identifisert som dårlig helse med slike symptomer som tretthet, hodepine og dårlig hukommelse. Denne tilstanden er skylden på overvekst av Candida albicans i tarmen. Det er kosten planer som legger vekt på å eliminere sukker, mel, gjær og ost fra kostholdet for å begrense denne gjær og bedre helse. Dr. Brent Bauer fra Mayo Clinic, men sier det er lite bevis for å støtte diagnosen av dette syndromet eller gyldigheten av de påståtte helsefordeler. (Referanse 3)

Red Yeast Rice

Red gjær ris er et produkt av gjær dyrket på ris og har vært historisk konsumert i flere asiatiske land på grunn av sine medisinske egenskaper. The Mayo Clinic rapporterer rød gjæret ris ser ut til å senke LDL kolesterol og har fordeler knyttet til koronar hjertesykdom og diabetes. Imidlertid har disse resultatene ikke blitt standardisert og regnes ikke forutsigbar. (Resource 1)

Næringsrik gjær

Ernæringsmessige gjær, bedre kjent som ølgjær, er en drevet og ofte lagt til som et krydder til mat for å forbedre næringsverdi og smak. Dette er en deaktivert gjær, som er en kilde for B-vitaminer, aminosyrer og andre mineraler. Legg merke til at du aldri skal spise aktiv (baking) gjær som et supplement fordi det vil fortsette å vokse i tarmen og faktisk deplete vitamin B i kroppen. Sundance Natural Foods rapporterer at ernæringsmessige gjær hjelper også regulere blodsukkeret, noe som er viktig for diabetikere og personer som har problemer med lavt blodsukker. (Resource 2) Ernæringsmessige gjær er også tilgjengelig i pilleform, slik at den kan tas i eksakte doser, og påvirker kroppen med hensyn til fordøyelsesproblemer, kviser og aterosklerose. (Resource 3)


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com