Hvordan beste forelder trillinger og deres eldre søsken

July 2
Hvordan beste forelder trillinger og deres eldre søsken

Når eldste barn tryglet deg for en lillebror eller søster, lite han ventet han ville ende opp med tre små søsken på en gang. De økonomiske, medisinske og følelsesmessige utfordringene i et flerfødsel kanskje har du bekymret, mens eldste barn kan ha problemer med å måtte dele oppmerksomhet - så vel som hans leker. Uansett utfordringen, står overfor hver oppgave med litt sunn fornuft med, og ikke vær redd for å be om hjelp.

Trinn 1

Sove når barna gjør. Å få tilstrekkelig hvile er nødvendig for din mentale og fysiske helse, og alle dine barn trenger du på ditt beste. Alternative "nattskift" med din ektefelle, foreslår Kidshealth.

trinn 2

Unngå å bruke begreper som "trillingene", så du behandler hver triplet som et individ. Dette trinnet vil også hindre din eldste barn fra tilsynelatende som en utstøtt blant hans søsken, ifølge Twins tips.

trinn 3

Ikke kle dine trill like, spesielt når de blir eldre. Dette trikset igjen bidrar til å gi den trill individualitet mens viser din eldste barnet han kan være en enkeltperson, og han trenger ikke å kle eller ser ut som noen andre.

Trinn 4

La din eldste barn hjelp omsorg for trillingene. Ikke gjør det et ork, men å gi små oppgaver, som å hente en ren bleie, lærer ansvar og gir deg en perfekt mulighet til å prise ditt eldste barn.

Trinn 5

Planlegg spesiell tid med alle barna. Dette trinnet er spesielt viktig for ditt eldste barn etter fødselen av dine trillinger, så du må bruke mesteparten av din tid å ta vare på nyfødte. Tilbring denne personen tid med eldste barnet til å redusere følelsen av sjalusi eller oppmerksomhetssøkende atferd, ifølge Kidshealth.

Trinn 6

La din eldste barnet flere muligheter til å ta valg, for eksempel hva film å se eller hvilke klær å ha den dagen. Små avgjørelser som dette hjelpe barnet ditt til å føle mer kontroll.

Trinn 7

Presenter eldste barn hvis dere går ut i offentligheten. Ifølge Twins Tips, multipler en tendens til å samle oppmerksomhet, selv fra fremmede, forlate eldste søsken litt oversett. Si noe enkelt som: "Dette er Sam, og han er så nyttig med sine søstre."

Trinn 8

Ta vare på deg selv og ditt forhold. I tillegg til å sørge for at du får nok søvn, trenger du alene tid for deg selv og tid til å tilbringe med din ektefelle. Kidshealth foreslår å spørre partneren din hva han trenger eller tilby å gi hverandre pauser.

Trinn 9

Be om hjelp når du trenger det. Mange foreldre til multipler har endt opp med flere barn enn kanskje de planla for, og det gjør ikke du en dårlig forelder å be besteforeldre om hjelp omsorg for dine barn eller ansette en barnevakt for en dato natt.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com