Fordeler med Horse Therapy for barn med autisme

September 9
Fordeler med Horse Therapy for barn med autisme

Den helbredende følelsesmessige bånd mellom mennesker og hester har blitt anerkjent i tusenvis av år. I moderne tid er hesten brukt av yrkes, fysiske og logopeder som en behandling verktøy i spesialitet området hippotherapy. Terapeutiske rideinstruktører også hjelpe barn med nedsatt funksjonsevne ved å lære dem hvordan å ri en hest. Kanskje mer enn noen, barn med autisme nytte av motor, sensoriske og emosjonelle aspekter ved å være på en hest.

Fysiske Fordeler med Riding

Barn med autisme har ofte nedsatt koordinasjon, styrke og muskel tone som gjør dem vises floppy og klønete. Riding hesten utvikler styrke etter hvert som barnet hele tiden justerer kroppen hans for å holde på og kontrollere hesten i løpet av endringer i hastighet, retning, åser og kurver på en sti. Kontrollere tømmene å styre eller stopp hjelper barnet utvikle koordinasjon mellom venstre og høyre side av kroppen. Terapeuter innlemme muligheter til å koordinere endringer posisjon, som for eksempel å snu fra vendt frem til vendt bakover. Dette hjelper barn med autisme å sekvensere motor skritt og følge instruksjonene. Forutsatt og vedlikeholde svevende stillinger som knelende eller stående på toppen av hesten ytterligere hjelper barnet å utvikle balanse og motorisk kontroll.

Sensorisk Fordeler med Riding

Barn med autisme vanligvis elsker det vestibulære sensorisk stimulering levert av hesten under en spasertur eller trav. De vestibular (eller balanse) sanseorganer plassert inne i barnets indre ører blir stimulert med endringer i retning, hastighet og stigning. Den kraftige bevegelsen av barnets kropp blir presset mot hesten stimulerer barnets muskler og ledd; berøring av hestens pels stimulerer huden hans. I tillegg, lydene og luktene av hesten og hele hestemiljøet er så spennende at barn som kan nekte behandling ved andre innstillinger er ofte motivert til å samarbeide.

Utvikle kognitive og språklige ferdigheter

Barn med autisme vanligvis sliter med å forstå retninger og kommunisere. Riding en hest gir mange muligheter til å engasjere seg i aktiviteter som krever følgende retninger - som berører man og hale, styrer tømmene i krysset eller si "Go" etter terapeuten sier: "En, to, tre." Hesten gir en naturlig læringsmiljø fordi barnet er motivert for å flytte, og terapeuten kan stoppe hesten å la barnet vet at han må lytte og svare før bevegelsen fortsetter. Kognitive begreper som teller (mens du gjør sit-ups på toppen av hesten), navngi farger (baller kastet inn i kurven mens ridning), sekvense trinn (berører ens øyne, ører, nese og munn i løpet av en sang) eller identifisere bilder (som henger på veggen i arenaen) kan inngå i en terapitime.

Emosjonell Bond Mellom Barn og hest

Barn med nedsatt funksjonsevne vet at hesten vil elske dem for hvem de er til tross for sine problemer med å snakke eller hvordan de ser ut. De kan bli oppmuntret til å børste hesten før montering, klem man og gir hyppige klapper å la hesten vet at han gjør en god jobb og sette bort deler av tack (for eksempel halsbåndet eller nyrer) Når økten avsluttes . Omsorg for en hest hjelper barnet å lære om følelser av et annet levende vesen. Forhåpentligvis vil denne bindingen hjelpe barnet med autisme utvikle sosiale og kommunikasjonsevner på alle områder i livet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com