Tegn og symptomer på diabetisk Hornhinnen nevropati

September 21

Tegn og symptomer på diabetisk Hornhinnen nevropati


En av virkningene av diabetes er en svekkelse i en pasients nerver i forskjellige deler av kroppen. Spesielt pasienter med diabetes har en tendens til å oppleve en nedgang i nerve funksjon i sine fingre, hender, føtter, tær og øyne. Den vanligste typen øye relatert tilstand som rammer en person med diabetes er diabetiker hornhinnen nevropati. Diabetisk nevropati hornhinnen er tap av hornhinnenervefibrene som et resultat av diabetes. Øyet relaterte nerve erosjon assosiert med diabetisk hornhinne nevropati har en rekke beslektede tegn og symptomer.

Eye Strain

En av de tidlige symptomene på diabetisk hornhinnen nevropati er belastningen på øynene. Selv om belastningen på øynene er et vanlig problem, og kan ha mange årsaker, i de tidlige stadier av diabetisk nevropati hornhinnen, vil en persons øyne blir lettere anstrengt i en kortere periode.

Tåkesyn

Som nerver knyttet til en persons øyne begynne å svekkes litt lenger, vil lider av diabetiker hornhinne nevropati begynner å oppleve tåkesyn. I første omgang vil dette uskarpheten skje på en ganske sjeldne basis. Med tiden vil imidlertid uklart syn blitt status quo. I tillegg kan diabetiker hornhinne nevropati forårsake sår i forbindelse med øynene, som også vil føre til en sløret syn.

Nedsatt sidesyn

En person som lider av diabetes hornhinne nevropati vil også begynne å merke en markant reduksjon i hennes sidesynet. Som med uskarpheten av et en persons syn, reduksjon i sidesynet i utgangspunktet er gradvis. Men som nervene forverres, vil reduksjonen i sidesynet akselerere betraktelig.

hodepine

På grunn av de forskjellige effekter diabetisk nevropati hornhinnen har på funksjon av øyet, vil en person med denne tilstanden får hodepine med en betydelig grad av frekvens. Hodepine imidlertid ikke, bli mer alvorlig over tid. Faktisk, mange pasienter opplever de mest alvorlig hodepine i løpet av de tidligere stadier av diabetisk hornhinne nevropati.

Økende tap av syn

Som et resultat av den gradvise ødeleggelse av hornhinnen nerver, vil et individ diagnostisert med diabetisk neuropati hornhinnen gjennomgå en stadig økende, samlet tap av syn. Mange personer med diabetes som er rammet med diabetisk hornhinne nevropati ende opp helt og permanent blind.

Tidlig medisinsk intervensjon

Tidlig medisinsk intervensjon kan bidra til å bremse utviklingen av diabetisk hornhinne nevropati. En person med diagnosen diabetes er best tjent med å skaffe regelmessige øyeundersøkelser minst en gang hvert halvår for å overvåke helsen til hornhinnen nerver og den generelle driften av øyet.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com