Hva er arnica gel brukes til?

December 1

Arnica gel er avledet fra stengler, blader, blomster og røtter av Solblom, en dypt rotfestet fjellanlegg --- også kalt Leopard bane --- som er antatt å ha medisinske formål. Brukt i århundrer for å behandle en rekke forhold, kan anlegget bli funnet over hele Sentral-Europa og i nordvestlige USA, Russland og Sibir. Som en gel, kan det være nøye påført et påvirket område umiddelbart etter skaden og gjentatt tre ganger om dagen. I tillegg til å være tilgjengelig som en ikke-klebrig, oljefri gel som blir raskt absorbert inn i huden, det kan også bli funnet i krem, flytende, te, olje og tablettform eller som en helhet eller klippe urt. Det er viktig å merke seg at selve anlegget er ansett som giftig ved inntak oralt, med mindre riktig dosert.

hudsykdommer

Arnica gel er tenkt å fungere som en anti-inflammatorisk og kan brukes for å hjelpe den normale helbredelsesprosessen samtidig bidra til å lette bevegelsen av akkumulert blod og væske i kroppen. Det kan også redusere misfarging av huden som er resultatet av blåmerker samt behandle hevelse, brannsår, insektbitt og bakterielle infeksjoner på huden.

Smerte og pine

Muskelsmerter og stivhet som følge av mindre skade, støt og fall kan ha nytte av anvendelser av arnica gel når den brukes kort tid etter skaden oppstår, og med jevne mellomrom etterpå.

Skade

Når den brukes lokalt, er arnica gel antas å bidra til å redusere smerter forbundet med forstuinger, anstrengte muskler, ledd, sener og leddbånd og idrettsskader. Post-kirurgi, er det også kan brukes til å redusere smerte og bidra til å stoppe blødninger.

gikt

Den arnica gel tinktur kan være nyttig å lindre smerte fra leddgikt --- inkludert slitasjegikt i kneet --- og det er tenkt å bidra til å lindre smerter forbundet med revmatisme. Likeledes kan ubehag fra ryggsmerter bedre når aktuelle programmer av arnica gel brukes.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com