Har Øvelse Redusere rynker?

July 30
Har Øvelse Redusere rynker?

Folder eller bretter i huden, kjent som rynker eller rhytides, skyldes tap av hud turgor og elastisitet som huden din alder, forklarer Philip S. Chua, en hjertekirurg på Cebu Cardiovascular Center. Du kan ikke stoppe den naturlige aldringsprosessen som fører til rynker. Men du kan redusere noen miljømessige faktorer som øker hastigheten der huden eldes.

årsaker

Mange naturlige prosesser i kroppen din tillater rynker å danne. Huden mister fasthet som kroppen produserer mindre kollagen og elastin, ifølge Health Leader, et nettmagasin som tilbys av University of Texas Medical School i Houston. Kroppen din produserer også mindre olje og sekreter som du blir eldre, forårsaker huden din til å tørke ut. Kvinner har en økt sjanse for rynker etter overgangsalderen på grunn av tørke huden mot redusert østrogenproduksjon. Andre viktige årsaker til aldring av huden og rynker inkluderer genetikk, soleksponering og røyking, ifølge Medline Plus.

Forebygging / løsning

Bidra til å forhindre rynker ved å ta skikkelig vare på huden din. Begynn med å beskytte huden din fra solen ved å bruke beskyttende hatter og klær og ved å bruke solkrem når solen eksponering kan forekomme, også i vinter. Mange hudprodukter og make-up inneholder en solkrem. Hvis du røyker, vil slutte å forbedre din hudtone og tekstur, og hindrer utviklingen av fremtidige rynker.

Trening

Aerob trening fremmer blodtilførselen til huden, noe som bidrar til å øke frekvensen av ny cellevekst og produksjon av naturlige oljer og fuktighet, i henhold til helsetjenesten avdelingen på Hendrix College i Conway, Arizona. Med andre ord, regelmessig aerob trening bidrar til å holde huden fleksibel og smidig, og hindrer dannelse av rynker. Imidlertid kan repetitive ansikts øvelser faktisk føre til at huden til å utvikle fine linjer og rynker, ifølge Health Leader.

kremer

Rynke kremer som finnes i mange butikker og på Internett kan bidra til å redusere synligheten av rynker, avhengig av hvor lenge du bruker dem, og de aktive ingrediensene i dem. Noen av de mest effektive ingrediensene i anti-rynke kremer inneholder retinol, hydroxy syrer, koenzym Q10, kobber peptider, kinetin og te-ekstrakter.

prosedyrer

Bruken av make-up, kosmetiske kremer og forebyggende tiltak kan bidra til å redusere fine rynker, men dypere rynker ofte krever kosmetiske prosedyrer som Botox injeksjoner, Restylane injeksjoner, kollagen injeksjoner, overfladiske kjemisk peeling, laser resurfacing og photofacials, ifølge Cosmetic Dermatology og Laser Center ved University of Michigan Health System.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com