Hvor lenge bør en baby sove på 6 måneder gamle hvis de er forkjølet?

February 12
Hvor lenge bør en baby sove på 6 måneder gamle hvis de er forkjølet?

Ifølge Babycenter, de fleste barn får mellom seks og 10 forkjølelser per år. Forkjølelse ofte føre til babyer til å sove mindre, foreldre til å savne jobben og legens venterom for å fylle opp. De herjer daycares og skoler i vintermånedene. Ofte er den beste medisin for denne forferdelige sykdommen hvile og rekreasjon.

Hvor lenge bør en sunn seks måneder gammel søvn?

Ifølge Babycenter, bør en sunn seks måneder gammel sove 11 1/2 til 15 timer i døgnet, inkludert naps. Antall timer varierer fra barn til barn, som alle barn er forskjellige. Ved 6 måneder gammel, babyer vanligvis gjennomsnittlig to naps en dag, en om morgenen og en på ettermiddagen.

Hva er en kald?

Forkjølelse, også kjent som en øvre luftveisinfeksjon, oppstår når bakterier legge seg i øvre luftveier, og begynner å formere seg. Dette utløser kroppens immunsystem til å reagere og kjempe tilbake. Vanligvis symptomer som hoste og nysing siste noen dager, og kulden går unna.

Hvor lenge bør en baby med en kald søvn?

Den beste måten å komme seg fra en kald er å hvile. Når barnet har en kald, bør en forelder oppmuntre resten ved å sette barnet ned for henne lur og sengetid tidligere. En forelder å sette et barn ned i 30 minutter tidligere kan gjøre en stor forskjell. Ifølge "The Baby Book," når en seks måneder gammel baby forkjølet, hevelse og økt slim innenfor de små nesegangene kan gjøre det vanskelig for barnet å sove. Syke barn har ofte rastløse netter, men med noen tips en seks måneder gammel baby kan sove til 15 timer og får resten hun trenger.

Hvordan kan du hjelpe babyen sove bedre med en kald?

Det er viktig for en syk seks måneder gammel baby å være i stand til å sove ca 15 timer i døgnet for å bli bedre. For at barnet skal sove fredelig, kan en forelder gjøre noen ting. For det første kan en forelder tømme nesen. Ifølge Dr. William Sears i "The Baby Book", en baby kan ikke blåse sin egen nese, så en forelder må gjøre det for dem. En forelder kan fjerne nesen ved å gi babyen nesedråper eller ved hjelp av en nasal aspirator. En annen måte å hjelpe en baby søvn er å investere i en luftfukter. Dette vil gi fuktighet i luften, og vil hjelpe barnet puster bedre.

Ting å huske på når en baby er forkjølet

Vanligvis en kald går bort i løpet av få dager. Hvis symptomene vedvarer, bør en forelder kontakte lege. Det er ikke bare viktig for barnet å få nok hvile, men også den overordnede. En lykkelig barn og tydelig nese væske betyr foreldre bør ikke bekymre deg. På den annen side, en ulykke barn og en grønn rennende nese tilsvarer et besøk til legen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com