Bipolar lidelse & amp; marijuana

March 2
Bipolar lidelse & amp; marijuana

Bipolar sykdom er en psykisk lidelse som er preget av ekstreme humørsvingninger som skifter fra svært høy til svært lav. Også kjent som manisk depresjon, kan tilstanden være ødeleggende og forhindre normale daglige aktiviteter. Ifølge Mayo Clinic, er marihuana bruk vanlig blant personer med bipolar lidelse, men forskerne er ikke sikker på om rusmisbruk er en årsak til eller et resultat av manisk depresjon.

Co-eksisterende

Mennesker, som lider med bipolar lidelse ofte selvmedisinering med marihuana. Før diagnosen manisk depresjon, pasienter ofte er tenkt som humørsyk og unsocial. De sjelden utvikle akseptable mestring og når først introdusert for narkotika synes midlertidig lindring fra sine humør skift. The National Institute of Mental Health rapporterer at mens medikamenter kan bidra til å lindre symptomene, narkotikabruk også kan forsterke og forlenge den sinnslidelse. Addiction blir også i veien for mental helse behandling når familie og venner tror atferden er et resultat av rusmisbruk.

Dual-diagnose

Folk som er avhengige av narkotika, inkludert marihuana, må først bli detoxed fra stoffet før de kan behandles for deres mentale tilstand. Bivirkningene av rusmisbruk ofte etterligner de samme symptomene som psykisk sykdom. Medikamentell behandling som stemningsstabiliserende og antidepressiva kan ikke blandes med andre legemidler på grunn av mulige interaksjoner. Andre bivirkninger fra anti-angst medisiner kan være overdrevet eller eliminert ved fortsatt bruk av marihuana.

Terapi

Terapi for bipolar lidelse sammenfaller ofte godt med rusbehandling planer etter avrusning. Kognitiv atferdsterapi innebærer å snakke som kan hjelpe pasienten å forstå hans symptomer og prøver å avdekke de problemene som førte til både narkotikabruk og den påfølgende psykiske lidelser. Kognitiv terapi gir også midler for pasienter å lære å slappe av og lærer mestringsteknikker som kan hjelpe pasienten bedre håndtere stressfaktorer i livet sitt som fører til maniske eller depressive episoder og fortsatt narkotikamisbruk.

Familie

Familiemedlemmer oppfordres til å delta i terapi for både bipolar lidelse og rusmisbruk. Pasientens atferd har mer enn sannsynlig avbrutte normale familieforhold som må helbredet. I tillegg familiemedlemmer trenger å vite hva du kan forvente fra pasienten når han kommer hjem fra behandling. Familiemedlemmer også bør være utdannet på tegn på gjentatt marihuana som inkluderer slapphet, snikende rundt, økonomiske problemer, dårlig hukommelse og husker i appetitt.

grupper

Støtte grupper som Anonyme Narkomane eller finne lys kan gi utvidet behandling for livslang lidelse. Møte med andre som deler de samme lidelser kan hjelpe pasienten til å forstå sin egen sykdom mens du lærer nye måter å takle lidelser. Programmer som inkluderer en 12-trinns tilnærming gi en-til-en mentor gjennom sponsing, gruppe-terapi typen diskusjoner og konsekvent møtetider og steder. Online støtte grupper kan være tilgjengelig når pasienten trenger en positiv boost.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com