Hvor lang tid tar det for Prevacid å jobbe hos spedbarn?

August 31

Prevacid: Drug Handling og samhandling

Prevacid er en PPI og dermed reduserer mengden av syre som produseres i magen. Det skulle begynne å virke umiddelbart, spesielt hos spedbarn. Hvor snart pasienten føler lettelse varierer fra person til person. Foreldre har rapportert se noen lettelse i dager, noen i uker. Andre rapporterer ingen merkbar endring, mens noen rapportere en forbedring, og til slutt barna vokse et behov for stoffet.

En 2009 studie av barn fra 1 til 12 måneder gamle, viste at Prevacid er ikke mye bedre enn placebo i forebygging av GERD. Også babyer på Prevacid opplevd en betydelig større forekomst av alvorlige bivirkninger, inkludert luftveisinfeksjoner.

De bekymringer over legemiddelinteraksjoner som innebærer prevacid for eksempel med ampicillin, digoksin, jernsalter og ketokonazol, for eksempel, kan ikke gjelde for spedbarn i de fleste tilfeller, fordi de er mindre tilbøyelige til å være på disse stoffene, men sørg for å sjekke med din helse omsorg leverandøren.

Bivirkninger og Kontroverser

Bivirkningene av stoffet er hodepine, magesmerter, forstoppelse, diaré, svimmelhet eller hodepine og kvalme. Det har vært tilfeller av spedbarn spytter opp lilla væske med maten, som har blitt forklart som deler av stoffet som kommer opp i halsen med maten. Din barnelege vil gjøre en beslutning om hvor lenge å gi barnet Prevacid basert på progresjon av symptomer, samt veiing fordelene avledet fra det, versus bivirkninger. Ikke alle PPIs bør være foreskrevet for spedbarn. Prevacid ble godkjent av FDA for bruk hos barn i 2002. Mens de fleste barna har bare milde former for GERD som de vokser fra, Prevacid har vist seg nyttig for noen spedbarn med ekstreme symptomer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com