Sikreste Fat brennere

July 12

Mange assosierer fettforbrenning kosttilskudd og produkter med usunne nivåer av sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein. Men naturlig fett brenner stoffer finnes som fungerer godt uten inneholder noen sentralstimulerende. I motsetning til den prangende markedsføring av mange supplement selskaper, trenger fett brennere ikke indusere vekttap uten riktig kosthold og mosjon. Du kan imidlertid gå ned i vekt raskere med disse trygge fett brennere enn med diett og mosjon alene.

fucoxanthin

En brun tang ekstrakt, er fucoxanthin en naturlig karotenoid relatert til betakaroten, vitamin A forløper finnes i gulrøtter og andre gule og oransje grønnsaker. Fucoxanthin kan øke din hviler energiforbruket å øke hastigheten på stoffskiftet uten skadelige sentralstimulerende midler. Videre fucoxanthin brytere på fettforbrenning og kan føre til 10 til 12 lbs. mer vekttap i løpet av en 16-ukers periode, ifølge Life Extension Magazine. For å øke stoffskiftet, kan du ta 200 mg fucoxanthin tre ganger daglig til måltider.

Grønn te ekstrakt

En annen imponerende naturlig fett brenner, inneholder grønn te ekstrakt potent antioksidant kalt EGCG eller epigallocatechin gallate. Ifølge "Home Supplement Secrets" av Jeff Anderson, dette stoffet også raskere metabolic rate. Grønn te inneholder naturlig en liten mengde koffein; men du kan få grønn te-ekstrakter som er koffeinfri. Hva er viktigst er å finne en grønn te produkt som inneholder 270 til 300 mg EGCG per porsjon. Man kan ta 300 mg av dette tillegget to eller tre ganger per dag. Imidlertid bemerker Anderson at en dobling eller tredobling av 300 mg dose av EGCG ikke fører til en imponerende økning i metabolic rate.

Fat Burning Fats

Mange naturlige fett har en thermogenic eller fettforbrenning effekt på kroppen, ifølge "Hjemmelaget Supplement Secrets". DHA eller dokosaheksaensyre, fra fiskeolje, rettet mot kroppsfett på et par forskjellige måter, i henhold til "Tilskudd 101" av Jim Stoppani. Det kan øke kroppens bruk av fett som energi, det stabiliserer insulin nivåer for å redusere fettlagring og det hemmer enzymet kritisk til metabolizing inntatt fett. CLA eller konjugert linolsyre kommer fra safflower og solsikke oljer (også funnet i meieriprodukter fra beitende dyr), og den har fettforbrenning egenskaper som ligner på DHA. MCT fett eller medium-chain triglyserider er kortere kjede mettet fett fra palme og kokos oljer som også kan bidra til å bygge muskler og brenne fett, sier Stoppani. Man kan ta 1 til 2 g av fiskeolje tre ganger om dagen, 3 til 6 g CLA per dag, og en eller to ss av MCT-olje en til fire ganger per dag.

Aminosyrer

Flere aminosyrer, kjent som byggesteinene i protein, bidra til å forbrenne fett. L-karnitin, for eksempel, fungerer fysisk som shuttle som transporterer fettsyrer frigjøres fra kroppen fett butikker i mitokondriene i muskelcellene til å bli brent for energi. L-tyrosin fungerer som en forløper til noradrenalin, dopamin og skjoldbrusk hormoner for å stimulere fettforbrenning og bidra til å kontrollere appetitten, ifølge "kosttilskudd 101." L-arginin konverterer til gassen nitrogenoksid, eller nei, det øker leveransen av næringsstoffer til arbeidende muskler og forsterkere opp fettforbrenning, i henhold til "Natural Anabolics". Flere former for arginin er tilgjengelig, inkludert arginin a-ketoglutarat, arginin HCL og andre. Du kan ta 3g arginin før en treningsøkt, 500-1000 mg tyrosin to ganger per dag og en til 3g carnitine delt inn i tre separate doser.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com