Summer ernæring tips

June 15

Summer ernæring tips


Summer gir noen unike ernærings muligheter og utfordringer. Enten vi nyter utvalg av frukt og grønnsaker i sesongen, fyre opp grillen for en grillfest eller delta på et utendørs arrangement, maten er i sentrum for mange av våre favoritt sommeraktiviteter. Lange, varme dager mener også vi må betale mer oppmerksomhet til helsen til våre organer ved å fylle tapt væske og ta ekstra mat sikkerhetstiltak. Ved å følge noen enkle ernæring tips, kan du holde deg frisk mens du nyter alle de forskjellige sommer å spise har å tilby.

Nyt Seasonal Foods

Mange frukt og grønnsaker er i sesong i sommer, noe som øker deres ernæringsmessige verdi og gjøre dem lett tilgjengelig. Sommer frukt og grønnsaker som bær, vannmelon og avokado pleier å være lette, forfriskende og fullpakket med næringsstoffer og fuktighet for å hjelpe våre organer takle sommervarmen, foreslår Dr. David Jockers of Natural News.com.

Gå lokal og økologisk

Prøv å spise lokalt dyrket eller økologiske produkter når det er mulig. Denne typen produkter inneholder færre skadelige sprøytemidler og kjemikalier, i henhold til menns helse og velværesenter. Lokalt dyrket sesongens frukt og grønnsaker kan bli funnet på bondens marked, gjennom fellesskapet støttet landbruk (CSA) grupper og noen dagligvarebutikker. Du kan også plante en liten hage hjemme, som vil tillate deg å nyte dine favoritt grønnsaker samt utøve fordelene med hagearbeid.

Hold deg hydrert

Sommerens varme og fuktighet øker våre hydration behov fordi kroppen svetter mer og økt fuktighet hindrer denne svette fordamper og senke våre kroppstemperatur, forklarer Mayo Clinic.com. Dehydrering kan føre til overdreven tørste, kramper, heteslag eller slag. For å unngå dehydrering, drikke vann jevnlig og erstatte tapte elektrolytter med naturlige sportsdrikke som ikke inneholder for mye sukker. Frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold, for eksempel melon og agurk, også hjelpe deg med å holde deg hydrert.

Finn sunnere måter å hengi

Sommer arrangementer som grilling, gjenforeninger og messer ofte har usunn mat valg. Du kan fortsatt finne måter å nyte mat på disse hendelsene, men. For eksempel velge sunnere alternativer på grilling, for eksempel magert grillet kjøtt og grillede grønnsaker eller frukt. Alternativt dele en usunn overbærenhet, som sukkerspinn, med en venn, tyder på Northwestern Memorial Hospital.

Praksis mattrygghet

Mikroorganismer som bakterier, som kan forårsake sykdom vokse raskt i sommervarmen. For å unngå sykdom, holde varm mat varm og kald mat kald, antyder Union Memorial Hospital. Hold bedervelige gjenstander nedkjølt eller lagret på is og avkjøl eventuelle rester innen to timer for å spise utendørs. Union Memorial også anbefaler grundig vaske hender og plater som har kommet i kontakt med rått kjøtt og sikrer at grillet kjøtt har nådd den riktige temperaturen før servering.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com