Hva er symptomene på en diabetiker reaksjon?

January 5

Diabetes er en tilstand som oppstår når en person har for høye blodsukkernivået. Denne tilstanden bør diagnostiseres tidlig, siden det kan føre til ulike langsiktige helseproblemer. For å diagnostisere diabetes, vil en lege bestille en blodprøve, basert på pasientens risikofaktorer for diabetes, og symptomene hun opplever som overdreven tørste, tretthet, sult, uforklarlig vekttap og synsproblemer.

Tørst

Uten insulin til å trekke sukker fra blodet, blodsukker forbli høy. For å fjerne sukkeret fra blodet, må nyrene filtrere ut det overskytende sukker, og skille ut det i urin. Generering av nok væske til å bære sukkeret tvinger nyrene til å trekke væske fra andre vev i kroppen, noe som fører til dehydrering og overdreven tørste.

Utmattelse

Uavhengig av beløpet, eller type, kalorier forbrukes av diabetikere, deres nedsatt glukose mekanismen gir lave energinivå og nesten konstant trøtthet. Den diabetiske lave insulinnivåer fører til en manglende evne til å effektivt bruke kaloriene i maten de spiser. Denne manglende evne til å behandle kalorier fører riktig å tretthet.

Sult

En diabetiker vil ofte oppleve overdreven sult, til tross for å spise tilstrekkelige mengder mat. De sult signaler mottatt av en diabetiker, men er ikke et resultat av en tom mage. Diabetikere føle sult fordi, uten insulin, trenger kroppen ikke har muligheten til å bruke alle de kaloriene de forbruker.

Vekttap

En av funksjonene til insulin er å fjerne overflødig sukker fra blodet, og lagre det som fett. En annen funksjon er å hjelpe kroppen effektivt bruke sukker i blodet for å gi energi til kroppens funksjoner. Når insulin ikke lenger fungerer som den skal, vil en diabetiker ikke lenger lagre fett, og vil være ute av stand til å bruke sukker i blodet for energi. I denne situasjon vil den diabetiske bli tvunget til å generere energi fra eksisterende fett butikker, noe som fører til hurtig vekttap.

synsproblemer

Den væsketap og kronisk dehydrering som skyldes høyt blodsukker kan føre til uklart syn hos diabetikere. Dehydrering resultater fra nyrene behov for å trekke væske fra vev i kroppen, deriblant øynene. Senket væske i øyet reduserer diabetiker evne til å fokusere effektivt, noe som resulterer i synsproblemer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com