Medisiner for å bli kvitt gjær infeksjon

February 10
Medisiner for å bli kvitt gjær infeksjon

En vaginal infeksjon gjær, også kalt en Candida-infeksjon etter den organisme som forårsaker det, består av en overvekst av sopp Candida albicans i vagina kanalen. Den Nemours Foundation anslår at 75% av alle kvinner har minst en gjær infeksjon i deres levetid. Heldigvis behandle en gjær infeksjon er ikke vanskelig, siden en rekke effektive medisiner finnes som raskt kan kurere sykdommen, sier Drugs.com.

Clotrimazole

Selges under merkenavnene Gyne-Lotrimin og Mycelex-7, er klotrimazol en stikkpille at kvinner må plassere i skjeden gang daglig i 7 dager. Bivirkninger kan være svie, kløe eller irritasjon i vaginal området, men disse vanligvis bevise mild. Det fungerer ved å bryte ned den gjærcelleveggen. Kvinner kan kjøpe klotrimazol over disk uten resept.

Tioconazole

Merkene Monistat-en og Vagistat-en er Tioconazole antifungals at kvinner kan kjøpe uten resept. Kvinner må sette kremen via applikatoren inn i skjeden hver kveld. Den kommer i en 1-dags dose. Tioconazol dreper gjær ved å bryte ned celleveggen.

Butoconazole

Butoconazole kremen har merkenavnet Gynazole-en og er tilgjengelig uten resept som en enkelt-dagers behandling. Bivirkninger av Butoconazole krem ​​inkludere svie, sårhet, kløe og hevelse. Butoconazole bryter ned celleveggen av Candida albicans, ødelegge den.

mikonazol

Mikonazol er også solgt under Monistat merkevare, i produktene Monistat-3, Monistat-5 og Monistat-7. Kurs for behandling omfatter tre-dagers, 5-dagers og 7-dagers kurs som enten en krem, bord eller stikkpille. Hvis kvinner velger stikkpille, må de sette det med en applikator i skjeden hver kveld før sengetid. Kondomer og membraner kan bli skadet av mikonazol, slik at kvinner bør bruke andre former for prevensjon når gjennomgår behandling med disse produktene. Svie, kløe, hudirritasjon og et ønske om å urinere mer enn vanlig bevise potensielle bivirkninger. Mikonazol virker ved å ødelegge celleveggen av gjær og kvinner kan kjøpe det over disk.

flukonazol

Flukonazol er en oral medisin tilgjengelig på resept bare å behandle gjær infeksjoner og selges under merkenavnet Diflucan. Denne ekstremt effektive medisiner kommer i en enkelt pille dose eller en lege kan forskrive en multi-dagers behandling for alvorlige soppinfeksjoner. Personer med tilbakevendende eller kroniske gjær infeksjoner kan være foreskrevet flukonazol en gang i uken for å hindre gjentakelse. Fluconazole hindrer gjær fra å vokse en cellemembran, stanse vekst av ny gjær. Bivirkninger kan være svimmelhet, hodepine, kvalme, magesmerter, endringer i smak og sjelden, alvorlige allergiske reaksjoner eller leverskade.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com