Enkleste måte å fjerne Nits

May 1

Enkleste måte å fjerne Nits


Nits, ellers kjent som hodelus eller pediculosis capitis, er bitte små grå parasittiske insekter som lever i hodebunnen. De bite huden og innmating av vertens blod, forårsaker alvorlig kløe i hodebunnen. Nit infestations er et vanlig problem med skolebarn, som de lett kan spre seg fra ett barn til et annet. Det er flere måter å fjerne nits, for eksempel ved å bruke naturlige og urtemedisiner til håret. Denne enkle, men effektive, teknikken bruker en over-the-counter nit shampoo og en fintannet kam for å bli kvitt de nits.

Bruksanvisning

1 detangle håret ved å gre gjennom det med hårbørsten.

2 Påfør nit shampoo til røttene av håret, og børste den gjennom. La den stå på riktig tid, slik det er angitt i produktets instruksjoner.

3 Skyll grundig håret med ferskvann til alle spor av sjampo er fjernet. Gni en stor blob av balsam i håret, slik at det dekker hele skaftet. Dette vil hjelpe nit kam til å gli gjennom håret.

4 Del håret inn i seksjoner og fest den med de hårspenner. Gre hver del av håret fra rot til tupp med fintannet nit kam. Pass på at du fjerner alle de små hvite egg, som nit shampoo ikke kan drepe disse. Gjenta prosessen til du har gredd gjennom alle delene.

5 Skum håret med en vanlig sjampo og skyll den med friskt vann.

6 Vask alle klær, sengetøy og håndklær for å redusere risikoen for re-infeksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com