Virkningene av Brain kreft på en persons daglige liv

January 14

Få diagnoser er mer sjokkerende enn hjernekreft. Etter en diagnose for kreft i hjernen, behandling og gjenvinning blitt en sentral fokus for pasientens liv; men dag-til-dag eksistens går, og hjernen kreftpasienter trenger å vite hva du kan forvente.

Uførhet

Brain kreft krever ofte kirurgi sammen med strålebehandling eller cellegift. Kirurgi for kreft i hjernen krever mer utvinning tid enn operasjoner for andre kreftformer og kan føre til midlertidig eller permanent kognitiv svekkelse. Ofte hjernen kreftpasienter må ta en seks måneders uførhet permisjon fra jobben og kan kreve økonomisk bistand i denne perioden. I noen tilfeller kan de trenger å gå på varig uførhet.

kosten valg

Forstoppelse er en vanlig foreteelse hos pasienter med kreft i hjernen. Pasientene kan bekjempe dette ved å øke mengden av fiber de forbruker. De kan også være lurt å ta en mild avføringsmiddel.

ergoterapi

Brain kreft og dens behandling ofte forstyrrer mer enn andre kreftformer med evnen til å utføre daglige gjøremål som matlaging eller dressing. Ergoterapeuter kan hjelpe utvinne pasienter øke sin selvstendighet og tilpasse seg begrensninger.

beslag

Brain kreftpasienter lider av anfall. De bør snakke med familiemedlemmer om denne muligheten og informere dem om de riktige svarene. Pasienter som fortsatt arbeider bør diskutere dette med kolleger også.

Blodpropp

Brain kreftpasienter er utsatt for dannelse av blodpropper i bena. En blodpropp vil føre til svelling eller smerter i benet. Hvis et bein blodpropp først kommer, er det viktig å søke legehjelp umiddelbart.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com