Vekttap programmer som virkelig fungerer

September 21

Vekttap programmer som virkelig fungerer


Å miste vekt kan være en stor utfordring. De fleste mennesker ikke engang klar over vekten er snikende opp på dem før det er for sent, og så plutselig de ser tallene på skalaen, og det bare sjokkerer dem til virkelighet. Finne et vekttap program som virkelig fungerer kan være nesten like vanskelig som å miste vekt, men det er noen som er vist seg å fungere godt.

Vektpassere

Dette er kanskje den mest vellykkede vekttap programmet i Amerika i dag. Det gir deg et poengsystem for å bruke, og du kan spise hva du vil. Weight Watchers har en enorm liste over matvarer og har gitt poeng til dem, slik at du kan holde oversikt over dine poeng i nesten alle situasjoner. Når du har nådd punktet grensen, må du slutte å spise for dagen, eller gå over. Poeng blir telt opp hver uke, og du kan se hvis du gikk over, eller under. Punktene er rettet til å hjelpe du inntar færre kalorier og spise sunnere mat, slik at du vil gå ned i vekt hvis du følger systemet. I tillegg er det ukentlig innveiing og møter, og mange insentiver til å gå ned i vekt, så vel som straffer hvis du opp i vekt. Det er en prøvd og sanne program.

Atkins Diet

Den Atkin Diet virkelig fungerer, selv om det er noen debatt om de langsiktige helseeffekter. Denne dietten hovedsak setter kroppen på en nesten all-protein diett, kutte karbohydrater nivåer til nesten null - spesielt for de to første ukene. Du har lov til å spise all protein og fett du vil, men karbohydrater er ikke tillatt. Dette gjør en stor endring i kroppens stoffskifte, forårsaker den til å brenne fett du har lagret som en erstatning for manglende karbohydrater. Protein tar lengre tid å fordøye, slik at kroppen jobber hardere og lengre tid å behandle et måltid. Atkin virker, og ofte leverer hurtig vekttap, men det må bemerkes at så snart du kommer tilbake til en diett hvor karbohydrater kommer tilbake i spill, vekten kommer tilbake.

South Beach Diet

Dette er en annen diett som virkelig virker, og er svært lik den Atkin diett i at den skjærer karbohydrater tilbake til et minimum, særlig i starten. Men i motsetning til Atkins, men det gjør at deres gjeninnføring i meget moderate nivåer, og ved en mye raskere hastighet. The South Beach Diet understreker viktigheten av grønnsaker og frukt som en del av det totale kostholdet, som skiller seg fra Atkins i at det ikke er så fokusert på protein. Denne dietten kan hjelpe deg å miste vekt, og hvis overholdt, kan holde den av. Men igjen, vær oppmerksom på at avkastningen til et liv med uregulerte karbohydrater er en retur til vektøkning.

diabetic Diet

Å velge å følge en diett som er trygt for diabetikere er et utmerket valg for folk som ønsker å gå ned i vekt og holde den av. Diabetikere må overvåke deres karbohydratinntak nøye; spise ofte og lite; har et kosthold rikt på grønnsaker; begrense fettinntaket og drikk rikelig med væske. Alle disse tingene stave sunnere livsstil og vekttap, samt å holde vekten nede på lang sikt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com