Hvordan Cope med psykiske problemer

September 25

Hvordan Cope med psykiske problemer


Det er antatt rundt 54 millioner amerikanere lider av noen form for mental helseproblem i et gitt år, ifølge statistikk levert av Mental Health America nettsted. Psykiske problemer kan påvirke noen --- tross for deres kjønn, alder eller bakgrunn. De vanlige behandlinger for psykiske helseproblemer spenner fra tradisjonelle medisiner til alternative behandlingsformer. Men å utvikle mestringsstrategier er like viktig for en person å håndtere dag-til-dag effekter av et psykisk helseproblem.

Bruksanvisning

1 Prøv å følge en vanlig sunn spising plan. Manglende måltider og spise feil type mat vil påvirke en persons humør. Mat som inneholder raffinert sukker og stivelse, samt et høyt inntak av koffein og alkohol, alle påvirker en persons humør på en negativ måte, ifølge Dr. Susan Kleiner og kolleger for American Dietetic Association. Frukt, grønnsaker og fisk er en del av et sunt kosthold og tjene til å øke en persons humør og kondisjon.

2 Gjør en innsats for å trene regelmessig, minst 30 minutter hver dag hvis du klarer det. I tillegg til å løfte humøret, vil øvelsen holde deg fysisk form og ditt sinn okkupert. Hvis mulig, trene utenfor hjem --- enten jogging eller turgåing. Får en liten mengde sollys hver dag er også sies å gjøre en person føler seg lykkeligere.

3 Identifisere stress utløser --- for eksempel en bestemt person eller overarbeid på kontoret --- og tar sikte på å enten redusere eller unngå dem alle sammen. Du må unngå alt som bringer humøret ned. Hvis du gjør for mye på jobb eller føler overstretched med familieforpliktelser, ikke bekymre deg for å be om støtte.

4 Gjør noe du liker på en jevnlig basis. Tar opp en ny hobby eller melde deg inn i en klasse er begge måter å nyte fritiden din, og det gir deg en følelse av prestasjon. Dette er en god mulighet til å møte nye mennesker og være sosial. Du må fokusere på de tingene du liker å gjøre, snarere enn noe som vil legge ytterligere stress for livet ditt.

5 Etablere en positiv støttenettverk bestående av positiv familie og venner, anbefalte Mental Health America nettsted. Omgir deg med mennesker som gjør deg glad og som er støttende av de tingene du gjør er viktig. Snakk med familie og venner du stoler på og som forstår din mentale helseproblemer når du føler deg spesielt lav. Unngå å omgås folk som er negative, som ikke er forståelse for din mentale helse, eller som fører deg ekstra stress.

6 Hold realistisk, forstå dine grenser og ikke presse deg selv utover hva du vet at du er i stand til å gjøre. Det er ikke uvanlig for folk å sette seg enten utrolig vanskelig eller helt uoppnåelig mål. Dette er å sette deg opp for svikt, og det vil bare legge til følelser av utilstrekkelighet. Ved å stikke til det du vet du kan oppnå, vil du øke din tillit samt din positivitet. Feire små suksesser, og hvis noe går galt, sette en positiv spinn på den.

Hint

  • Avspenningsøvelser er en god måte å bekjempe stress og forbedre en persons humør. Du kan delta på en yoga eller meditasjon klasse eller praktisere enkle dype pusteøvelser hjemme.
  • Sørg for å holde regelmessige avtaler med psykiater eller terapeut, som vil overvåke utviklingen samt gir ekstra støtte og råd. Dette er en viktig del av å administrere psykiske helseproblemer.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com