Enkle tips for å øke HDL Levels

September 17

Ifølge American Heart Association, lavt HDL kolesterol nivåer sette pasienter med høyere risiko for hjertesykdom. HDL, eller high-density lipoprotein, som kalles "det gode kolesterolet" på grunn av sin evne til å forebygge hjertesykdom. Heldigvis finnes det enkle måter å bringe HDL nivå opp.

Enkle Treningstips

Trening, den fryktede E ordet. sjansene er, hvis du får 20 til 60 minutter med trening om dagen, HDL nivåer ville ikke være lav til å begynne med. Hemmeligheten til å gjøre trening morsomt (og dermed lett) kan ligge i å finne din favoritt øvelse. Kanskje du har lyst å lære å danse videoer, sykling, padling, svømming eller jogging. Det er ikke nødvendig for alle å delta i et helsestudio, kan du bevege kroppen din slik du vil, så lenge du gjør det. Noen mennesker opplever at de er i stand til å utøve lettere hvis de har en pushy venn for å minne dem; noen par opplever at det er lettere å få mosjon hvis de ansetter en sitter og gå trene sammen, eller planlegger en familie fottur i fjellet. For å injisere teeny biter av trening i en travel hverdag, ta trappa, park i lengst parkeringsplass og jage dine barn eller hunder rundt.

Gå ned i vekt

Hvem kan si om fedme er en årsak til lave HDL-nivåer, eller en bivirkning av livsstil aktiviteter som fører til lavt HDL s? Uansett, når vekten går ned, HDL generelt går opp. Unngå hydrogenert fett, også kalt transfett, er en måte å gå ned i vekt og øke HDL kolesterolet. En annen måte er å øke mengden av fiber i kosten, drikke mer vann og unngå raffinert korn og sukker i favør av hele korn, som er høyere på essensielle fettsyrer og har fiber, mens raffinerte (eller hvitt) mel er strippet for sin fiber og næringsstoffer.

Slutt å røyke

Røykeslutt er ett verktøy som sannsynligvis vil bringe HDL nivå opp. Spør legen din om nye røykeslutt behandlinger, inkludert enheter for å slutte å røyke og reseptbelagte medisiner.

Et glass rødvin

Ifølge Mayo Clinic, "moderat bruk av alkohol har vært knyttet til høyere nivåer av HDL-kolesterol." Den generelt akseptert form for moderat bruk er i form av et glass rødvin hver dag. Alkoholisme er et alvorlig problem i USA, skjønt, så denne anbefalingen har blitt møtt med gransking. Bare du vet om det er en enkel tips for deg. Noen som er utvinne fra alkoholisme, eller unngår alkohol på grunn av familiens historie, kan ikke dette et godt verktøy å bruke, og bør hoppe over det.

løselig Fiber

Kanskje du har sett korn reklamer skryt at «Brand X senket kolesterolet mitt." Sannheten er, ingen kornblanding selskapet har hemmeligheten kolesterolsenkende ingrediens. Faktisk er løselig fiber rett og slett en del av naturen, og det er allment tilgjengelig i alle hele korn, inkludert havreprodukter, frukt, grønnsaker og belgfrukter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com