Graviditet tredje trimester Spørsmål

September 11

Graviditet tredje trimester Spørsmål


Den tredje trimester av en kvinnes graviditet er en spennende tid. Som graviditeten vinden ned er det en rekke endringer i kvinnens kropp, og mange spørsmål som følger med disse endringene. De fleste kvinner er litt engstelig i løpet av denne tiden, spesielt hvis dette er deres første svangerskap.

body endringer

De fleste kvinner ønsker å vite hvilke endringer slags kroppen vil gå gjennom i løpet av siste trimester, og dette er vanlig. Forvent å være trøtt og har en økning i vaginale sekreter, mulig nesetetthet, halsbrann, leggkramper, hodepine, backaches, forstoppelse og mild hevelse i hender eller føtter.

Arbeid

Et vanlig spørsmål i tredje trimester er for en kvinne å lure på om hun vet at hun er sikkert i Arbeiderpartiet. Ett sikkert tegn er når vannet går, og hvis det skjer, bør du kontakte lege umiddelbart, selv om du ikke er i smerte. Uteruskontraksjoner vil komme som er mindre enn 10 minutter fra hverandre, og er vanligvis ledsaget av trykk, kramper og eventuelt ryggsmerter. De fleste kvinner opplever Braxton Hicks sammentrekninger i slutten av svangerskapet, men de er vanligvis sjeldne og uregelmessig. Disse er ofte forveksles med arbeidskraft sammentrekninger og er ubehagelig. Dette er kroppens måte å få livmorhalsen klar for levering.

legebesøk

I løpet av denne siste trimester legebesøk øke. Det er vanlig for kvinner å ønske å vite hva du kan forvente hos legen i løpet av denne tiden. Legen vil overvåke vekt og blodtrykk i løpet av denne tiden. Legen vil også sjekke urinen nøye for sukker og protein. Forvent legen for å sjekke plasseringen av barnet, og å gjennomføre minst en bekken eksamen slik at legen kan avgjøre hvordan fosteret utvikler seg. Andre ting som legen er på jakt etter er svangerskapsforgiftning og svangerskapsdiabetes.

Mat

Mat bekymringer er vanlig i løpet av siste trimester av svangerskapet. Mange kvinner ønsker å vite om det er greit å spise noe, eller hvis det er visse matvarer som bør unngås. Lever og fisk bør inntas i moderate mengder. Kvinner bør være forsiktig når du spiser alt inkludert kjøtt eller egg som kanskje ikke er tilberedt riktig for å unngå risiko for matforgiftning. Fisk er høy i kvikksølv som er noe som gravide kvinner trenger å begrense. Leveren er rik på vitamin A som også bør tas i moderering under svangerskapet. Matforgiftning kan ikke bare gjøre mor syk til det punktet av dehydrering, men det kan også skade fosteret.

Vekt

En av de største bekymringene for at kvinner har er hvor mye vekt de får lov eller ment å få mens de er gravide. Den pounds kan ofte legge opp ganske raskt i løpet av tredje trimester. Svaret er ikke en som er kuttet og tørt som det kommer an på vekten at kvinnen begynte hennes graviditet på. Kvinner som er undervektige må få mer vekt enn en kvinne som er overvektig til å begynne med. I gjennomsnitt forvente å få rundt 20 pounds. Noen kvinner får mer og noen mindre. Også forventer å få mer når mer enn ett foster er involvert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com