Honey & amp; insulin Resistance

August 3
Honey & amp; insulin Resistance

Metabolsk syndrom, eller insulinresistens, er en tilstand der kroppen produserer insulin, et hormon ansvarlig for blodsukkerreguleringen, men kan ikke skal bruke den. Insulinresistens er forløperen til sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Vanligvis er en fattig diett årsaken til insulinresistens. Rå honning er en naturlig, ubehandlet og sunn mat som kan brukes i stedet for usunn søtningsmidler for å fremme normal insulin funksjon.

Om Insulin Resistance

Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen. Som du spiser karbohydrater, for eksempel et stykke brød, bryter kroppen ned brødet til glukose eller blodsukker. Blodsukkeret er sluppet inn i kroppen og sendt til celler, vev og organer for å gi energi. Som blodsukkeret er sluppet, så er insulin. Insulin sørger for at blodsukkeret holder seg på et sunt nivå. Hvis du er insulinresistent, trenger muskel, fett og leverceller ikke svare på insulin. Derfor vil bukspyttkjertelen produsere mer insulin i et forsøk på å oversvømme kroppen med nok til å gjøre cellene svare. Til slutt, kan bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin og overskudd av blod sukker bygger seg opp, noe som kan føre til diabetes.

Matvarer som forårsaker insulinresistens

Noen karbohydrater fordøye raskt, slippe et rush av blod sukker i kroppen. Disse enkle karbohydrater har koblinger med insulinresistens, kreft, fedme og hjertesykdommer. Enkle karbohydrater forekommer ofte i søtstoffer, inkludert sukker. Rå honning er et alternativ søtningsmiddel som er fordøyd sakte, slipper blodsukkeret på et målte hastighet.

Forebygging av insulinresistens

Spis mat som har lav glykemisk indeks, eller GI, for å forhindre insulinresistens. Glykemisk indeks er et målesystem som angir hvor langsomt eller raskt matvarer frigi blod sukker inn i kroppen. Jo høyere GI, jo raskere den maten fordøyer og utgivelser blodsukkeret. Lav GI matvarer, for eksempel honning, fremme blodsukker kontroll og diabetes forebygging.

Ved hjelp av rå honning som søtningsmiddel

Rå honning kan erstatte sukker i mange måltider og drikkevarer. Omtrent 82 prosent av husholdningene bruker for tiden behandlet honning, som kan inkludere tilsetningsstoffer som høy fruktose mais sirup, og er pasteurisert. Velg rå honning, som har ingen tilsetningsstoffer og har ikke blitt pasteurisert. Du kan legge honning til bakevarer, dressinger, te, kaffe, frokostblandinger og magert kjøtt for et snev av søt smak uten ekstra risiko for forbruker høy GI mat.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com