Diet for Gastric Bypass

February 11

Gastric bypass operasjon er en operasjon for å redusere magen størrelse og bypass del av tynntarmen i et forsøk på å hjelpe pasienten å miste vekt. Dietten som er foreskrevet etter operasjonen er forskjellig fra hva du kan spise når du er helbredet. Men selv etter healing, vil din diett trenger å endre i forhold til hva du spiste før. Dette betyr ikke at du vil bli begrenset til en kjedelig diett, bare at det vil bli endret.

første månedene

Etter operasjonen du starter med væsker bare for de første dagene. Dette utvikler seg til litt tykkere matvarer som kremet suppe og kokt havregryn. Etter noen dager mer, most mat tillatt. Dette er som en tykk pasta. Introdusere myk mat i løpet av den første måneden. Ground kjøtt, kokte grønnsaker og myke frukter er på denne listen.

Under Samlet Recovery

Spis bare små mengder mat på en gang. Dette betyr at du vil ha mange måltider på en dag i begynnelsen. Når du er vant til å spise mindre ved hvert måltid, redusere antall måltider over tid før du spiser de vanlige tre måltider om dagen. Man bør inneholde matvarer inneholdende protein for å hjelpe til helbredelse etter operasjonen. Disse inkluderer slike ting som magert kjøtt, fisk, bønner og ost.

Long Term

Endringer i kostholdet ditt vil bli permanent etter operasjonen. magen er mindre og ikke ta i så mye mat på en gang. Måltidene vil bestå av mindre mengder mat for en levetid. Å spise mer enn magen bør holde kan føre til kvalme og magesmerter.

Drikk væske i løpet av dagen, men ikke når du spiser. Siden magen er så mye mindre, kan drikke under måltidene tar opp all tilgjengelig plass. Du bør også spise sakte for å unngå kvalme og svimmelhet, og du bør unngå fet mat og sukker av samme årsaker. Eksempler på slike matvarer er bacon, hamburgere, godteri og iskrem. Du bør også være forsiktig med matvarer som synes sikkert, for eksempel appelsinjuice eller frokostblandinger. Juice inneholder ofte lagt fruktose utover det som er i det naturlig, og frokostblandinger som oppgir at de er hele korn er ofte belagt i sukker. På den annen side frisk frukt, grønnsaker, fisk og magert kjøtt er blant de matvarene som er tillatt. Du kan utvikle mange oppskrifter fra disse slik at du holder dietten interessant.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com