Hva er Testosteron Gel?

July 5

Testosteron gel er en syntetisk form av testosteron som leger kan foreskrive å behandle hypogonadisme. Pasienter med visse pre-eksisterende forhold bør ikke ta dette produktet, som bruken kan føre til skadelige bivirkninger.

Identifikasjon

Testosterongel er en syntetisk form av det naturlige hormonet testosteron oppløst i en løsning som gjør at dets absorpsjon gjennom huden. Menn produserer testosteron i testiklene og binyrene, og dette hormonet spiller en viktig rolle i riktig mannlig seksuell utvikling.

indikasjoner

En manns blod serum nivåer av testosteron begynner å avta etter fylte 25 med en hastighet på om lag 2 prosent per år, noe som resulterer i aldersrelatert hypogonadisme (testosteronmangel). Leger kan foreskrive testosteron gel som del av et regime av hormonbehandling for å gjenopprette disse redusert nivåene.

fordeler

Hypogonadisme kan resultere i redusert muskelmasse og tap av beintetthet, redusert libido, erektil dysfunksjon, dårlig hukommelse eller konsentrasjon, tretthet og en generell dårlig følelse av velvære. Tar testosteron gel kan lindre eller reversere disse forholdene, og kan øke skjelettmuskelmasse, bedre bentetthet og heve libido.

Kontra

Menn som lider av prostatakreft eller mannlig brystkreft bør ikke ta testosteron gel. Pasienter med en historie med hjerte- eller koronarsykdom, diabetes, leversykdom eller høyt kolesterol bør konsultere lege før du tar dette produktet.

Advarsel

Alvorlige bivirkninger av testosteron inkluderer høyt blodtrykk, hjerte og leversykdom, reduksjon av gode kolesterolet og gulsott. Testosteron kan også øke maskuline egenskaper, inkludert en fordypet stemme, vekst av overflødig ansikts-og kroppshår, akne, fet hud og mannlig mønster skallethet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com