DIY Ørepropper

January 24

Ørepropper hjelpe deg å unngå å skade ørene i høyt situasjoner. De kan også hjelpe deg med å ignorere lyder rundt deg mens du prøver å sove, konsentrere seg eller studere. Selv om de er billige og enkle å kjøpe, kan du ikke alltid har ørepropper med deg. I en klemme, kan DIY ørepropper blokkere ut noen av de lyder som kan være plager deg.

DIY Cotton Ørepropper

Bomull er lett å få, og det gjør en god del støy blokkering. Finn to store bomull baller, og dott dem opp slik at de passer inn i øret. Trykk dem inn i øregangen, men bare på forsiden. Du skal se en bit av støyreduksjon med en gang.

Vær forsiktig med bomull ørepropper fordi bomull baller kan skille og la bomull stykker bak i øret. Prøv ikke å holde dem for langt inn i øregangen. Når du fjerner dem, ta tak i øreproppen godt så langt ned på det du kan, og trekk forsiktig. Ikke tving bomull i ørene.

Pannebånd og ørevarmere

Prøv dekker toppen av ørene til å blokkere ut lyder. Finn et øre beskytter av tykk ull som er laget for vinterværet. Disse er vanligvis små band som går i en sirkel rundt hodet og er ment å dekke ørene i iskaldt vær. Sette en på, og være sikker på at ørene er helt dekket. Deretter toppen som med et par vanlige øreklokker. Selv om disse brikkene ikke vil helt blokkere ut lyden, de vil gjøre en god jobb med dempning av lyden, slik at du ikke bør være i stand til å høre så mye som mulig uten dem.

DIY Silikon ørepropper

Finn DIY silikon ørepropper. Flere selskaper selger DIY øreplugg kits. Disse pakkene er små biter av silikon, molders og informasjon for støping silikon inn i den beste formen for å passe til ditt øre. Kjøp en DIY silikon kit, og følg deretter instruksjonene for å fullføre ørepropper.

De fleste settene kommer med små baller av silikon. Vanligvis bruker du en innledende mold stoff å finne formen på øret, og deretter bruke silikon former av øret for å lage formet øreplugg. Disse ørepropper kan brukes til riding motorsykler, gå på konserter, utføre musikk, å være i høyt steder eller prøver å sove med lyder i rommet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com