Hva er en Homocystein Drawn etter?

March 2

Hva er en Homocystein Drawn etter?


Homocystein er en aminosyre i blodet. Ifølge Helsebiblioteket kan buildups av høyt kolesterol, kalsium, hvite blodceller og plakk bidrar til høye nivåer av homocystein. Leger gjøre testen av flere grunner.

Hjertesykdom og hjerneslag

Life Extension Magazine melder at korrelasjonen for hjertesykdom og slag med forhøyede nivåer av homocystein har vært etablert siden slutten av 1990-tallet. The homocysteine ​​test hjelper leger finne folk som trenger forebyggende behandling for hjertesykdom.

vitaminmangel

Når vitamin B12 er for lav, røde blodlegemer synke, og kan ikke holde tritt med kroppens oksygenbehov, sier Helsebiblioteket. Den samme kilden forteller også at folsyremangel fører til svakhet, besvimelse og blekhet. Høye nivåer av homocystein forutsi dem begge.

homocystinuria

Laboratorietester Online nevner en sjelden sykdom i nyfødte kalt homocystinuri som er preget av høye nivåer av homocystein. Den viktigste tegn på denne sykdommen som til slutt kommer opp er unnlatelse av å trives.

Blodpropp

Ser etter et høyt homocysteinnivå kan advare leger når folk har tendenser til blodpropp, spesielt i de dype venene i bena og i lungene.

Alzheimers sykdom

Som en sykdom som ofte identifisert av plakk i hjernen, forårsaker Alzheimers sykdom nivåer av homocystein til å stige. Selv om Helsebiblioteket presiserer at det ikke er en definitiv screening test for Alzheimers, vil en homocystein uavgjort kaste lys.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com