Alternativer til Majones i Tuna

December 27
Alternativer til Majones i Tuna

Du trenger ikke å ofre smak og tekstur når du forberede tunfisk uten majones. Majones, som består av eggeplomme, eddik eller sitronsaft og en slags olje, har en tendens til å være mye fett, mettet fett og kalorier. En spiseskje majones har vanligvis rundt 100 kalorier og 10 g fett. Skjær fett og kalorier ved å prøve noen enkle erstatninger.

Yoghurt

Alternativer til Majones i Tuna

Ved utskifting av en mat for en annen, finne matvarer som har lignende teksturer. Yoghurt og majones er begge meget like i struktur og begge har en frisk smak. Nonfat vanlig yoghurt skryte 120 kalorier for en hel cup, er fettfri og har 12 g sunt protein. Også prøve gresk yoghurt som også har 120 kalorier og 16 g protein. Begge er også høy i beinbygging kalsium. Bland disse med tunfisk og tilsett litt sitron, salt og pepper etter smak.

avokado

Alternativer til Majones i Tuna

For et sunt fett substitusjon, prøv avokado i stedet for majones. En halv avokado inneholder 145 kalorier og 14 g fett. I motsetning til fett som finnes i majones, avokado inneholder mye enumettet fett, som studier har vist seg å senke kolesterolnivået. For å forberede tunfisk salat med avocado, mos biter av avokado i salaten som du ville majones, til det er lett og kremaktig. Kombiner med litt eddik eller sitronsaft og salt og pepper.

hummus

En annen kremet alternativ er hummus. Du kan forberede hummus hjemme ved hjelp av en food prosessor eller finn din favoritt smak i dagligvarebutikker. En fordel med hummus er at da lagt til tunfisk, vil du ikke trenger å legge til mange, om noen, ekstra krydder. For de som elsker krydder, hummus pakker også en punch, heve vanlig tunfisk sandwich til en krydret lunsj. Hummus er laget hovedsakelig av kikerter, som er høy i protein og fiber. To spiseskjeer ha 70 kalorier og 6 g fett. Bruk denne i stedet for majones å gjenskape den kremaktig konsistens. Eller prøv blandet med tunfisk og grønnsaker i en pita.

andre forslag

Alternativer til Majones i Tuna

Hvis du har høy kvalitet tunfisk og ønsker smaken å virkelig komme gjennom, krydre det med en klype salt og pepper og en klemme av frisk sitron juice. Fersk grillet tunfisk også parene godt med løk, persille, kapers og tomater. Disse er alle lav-fett, høy smaken alternativer. Du kan også prøve sennep, sitronsaft, ingefær, sesamolje, honning, soyasaus og hvitløk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com