Eteriske oljer brukes for forkjølelse & amp; Opphopning

December 22
Eteriske oljer brukes for forkjølelse & amp; Opphopning

Det er mange essensielle oljer som mange hevder er nyttig i behandling av symptomer på forkjølelse og lunger. Bruke eteriske oljer i en blanding, med andre eteriske oljer og en transportør olje, i badekaret eller ved innånding. Eteriske oljer for forkjølelse og lunger er ofte bakteriedrepende og stimulerende, som tillater kroppen å bekjempe infeksjoner og styrke immunforsvaret. Ta kontakt med en kvalifisert aromaterapeut for ytterligere råd før du bruker eteriske oljer hvis du er ukjent med bruk av dem.

Lemon Essential Oil

Sitron essensielle oljen er bra for behandling av forkjølelse, fordi det er antiseptisk, bakteriedrepende og er i stand til å stimulere hvite blodlegemer. Ifølge Julia Lawless i hennes bok, "The Illustrated Encyclopedia av essensielle oljer"; hvite blodlegemer er en del av kroppens forsvar mot bakterier, sopp og infeksjoner. Men kanskje sitron essensielle oljen forårsake hudirritasjon hos noen mennesker, og er fototoksisk, så bruk med forsiktighet i sollys.

Eucalyptus Essential Oil

Eucalyptus essensielle oljen er en antiviral og slimhinneavsvellende olje så er svært nyttig i å hjelpe til å behandle forkjølelse og lunger. Patricia Davis, i sin bok "Aromaterapi En A - Z", anbefaler å bruke eucalyptus olje i en damp inhalasjon fordi kombinasjonen av damp og eucalyptus olje vil avlaste trafikkerte nesegangene, berolige betennelser og bekjempe bakterier.

Rosemary Essential Oil

Rosmarin eterisk olje er antiseptisk og antimikrobiell. Valerie Ann Worwood, i sin bok "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi," anbefaler å bruke en kombinasjon av rosmarin, sitron og eukalyptus olje i en aromaterapi blanding som kan brukes til å massere nesen, kinnbein og templer å lindre lunger forårsaket ved forkjølelsessymptomer. Rosmarin olje er ikke anbefalt for bruk i svangerskapet, med høyt blodtrykk eller for epilepsi.

Tea Tree eterisk olje

Tea tree eterisk olje er bakteriedrepende, anti-smittsomme, slimløsende og antiseptisk, noe som betyr at det lindrer lunger forårsaket av forkjølelse og bekjemper infeksjoner. Patricia Davis anbefaler å bruke tea tree olje i et bad for vern av symptomene på forkjølelse eller i en damp inhalasjon, ligner i bruk for å eucalyptus olje. Eukalyptus og tea tree olje kan brukes om hverandre som de er svært like i sine handlinger for forkjølelse og lunger.

Pine Essential Oil

Pine essensielle oljen er bra for å lindre lunger og bidrar til å fjerne nesegangene. Pine olje er bakteriedrepende, antiseptisk og slimløsende i sine handlinger. Bruk furu olje for å lindre sår hals og tydelig katarr. Velg scotch furu eterisk olje fremfor andre furu oljer, som kanskje ikke har de samme egenskapene.

Lavender Essential Oil

Ekte lavendel essensielle oljen er antiseptisk og antimikrobiell i sine handlinger, i tillegg til å inneha en rekke andre egenskaper som er i stand til å oppløftende ånder og gjenopprette helse. Lavendel olje er skånsom å bruke og anbefales av mange for å lindre forkjølelse og lunger i alle.

Peppermint Essential Oil

Peppermynte eterisk olje gir lindring av symptomer på forkjølelse og lunger som det er antiseptisk, anti-virus og slimløsende i sine handlinger. Bruk i en damp inhalasjon for best effekt. Men bruker peppermynte olje i moderate mengder som det kan gi allergi hos noen mennesker på grunn av tilstedeværelsen av mentol i dens kjemiske make-up. I tillegg aldri bruke peppermynteolje på, eller i nærheten av, babyer og små barn på grunn av potensielle dødelige effekter.

Timian Essential Oil

Timian eterisk olje er antiseptisk og bakteriedrepende. Valerie Ann Worwood anbefaler å bruke timian olje i en blanding med tea tree, sitron og eucalyptus oljer i badekaret; inhaling denne blanding av essensielle oljer vil hjelpe lindre noen av symptomene på forkjølelse og lunger. Ikke bruk timian olje hvis du har høyt blodtrykk og være klar over at noen varianter av timian olje kan gjøre huden ømfintlig hvis det ikke brukes med måte.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com