Hvordan Raise Umotiverte Kids

December 8
Hvordan Raise Umotiverte Kids

Når du ikke kan få ungen av sofaen eller bort fra TV-en, er det lett å merke ham "umotivert." Men en umotivert ungen kan ha mer enn bare latskap å forklare hans mangel på handling eller innsats. En frykt for å mislykkes, frykt for avvisning og mangel på interesse kan alle bidra til ditt barns lavt nivå av motivasjon. Ved å forstå hvorfor barnet ikke ønsker å prøve, kan du skreddersy motiverende taktikk til hans personlighet å bidra til å øke sin innsats og belønne sine suksesser.

Trinn 1

Oppdag begrunnelsen bak barnets mangel på motivasjon. Ofte barn er ikke bare lat, de har andre problemer som stopper dem fra å sette frem en full innsats. For eksempel kan han ha hatt en dårlig merke på en test, og er redd for å mislykkes igjen. Han kan være altfor forsiktige og unngå nye opplevelser. Han kan også misliker aktiviteten eller emne der han mangler motivasjon. Forstå "hvorfor", og det vil være lettere å finne løsningen.

trinn 2

Be barnet ditt til å ta ansvar for sine følelser hvis du fange ham sutre eller klage. Barn som er umotivert ofte legge skylden for manglende innsats på andre skuldre. Han kan skylde sin lærer for å gi ham en dårlig karakter eller klandre treneren for ikke å la ham gå til balltre. Når du fange barnet ditt gjør dette, stoppe ham og spørre hvilken del han hadde i saken. Kanskje han ikke egentlig studere eller han savnet praksis.

trinn 3

Tillat naturlige konsekvenser å påvirke barnet ditt når han nekter å sette videre innsatsen. Hvis han vet at du vil gå inn for å løse problemet, vil han ikke har motivasjon til å virkelig prøve. Men hvis du lar ham få en dårlig karakter eller du nekter å lage unnskyldninger når han er sent, han vil bedre forstå konsekvensene av ikke prøver hardt nok. Det kan være push at han trenger å forbedre sin motivasjon.

Trinn 4

Finn aktiviteter som interesserer barnet ditt. Han kan holde tilbake fordi han ikke elsker en extracurricular aktivitet eller skolefag. Ved å utforske forskjellige aktiviteter, muligheter og nivåer i skolen, kan du hjelpe barnet ditt finne noe som han elsker å gjøre. Hva virker som en mangel på motivasjon kan faktisk være kjedsomhet, så det kan ta litt prøving og feiling for å hjelpe barnet ditt finne noe han virkelig elsker.

Trinn 5

Tilbyr massevis av ros og positiv forsterkning når barnet legger fram et forsøk - selv om han ikke gjør det bra eller ikke. Det er viktig å lære barnet at feil er bare en mulighet til å forbedre, ikke en grunn til å slutte å prøve. I stedet for å rose sluttproduktet, fokusere på å rose innsatsen - "Du studerte så hardt for denne testen, og jeg er stolt av deg!"


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com