Hva er underjordiske gassledninger brukes til?

October 11

Hva er underjordiske gassledninger brukes til?


Naturgass er en stor industri i USA, noe som gir både boligvarmekraftverket elektrisitet. Naturgass står for 24 prosent av USAs energiforbruk. I dag crisscrosses et massivt nettverk av underjordiske gassledninger landet. Forstå hva jordiske gassledninger er brukt til kan gi innsikt i USAs energibransjen.

Hensikt

Naturgass er hentet fra under jorden ved brønner, som beiter den i små rør kalt samvær rørledninger. Gassen gjør slutt sin vei til større overføringslinjer som går over hele landet. For å nå målet, vil gassen reise hundrevis av miles direkte til forbrukerne. Noen gass er også lagret i undergrunnen i store reservoarer. Siden mengden av gass som trengs er så stort, direkte å mate det gjennom underjordiske rørledninger er den eneste mulige metode for transport.

Finne gassledninger

Siden underjordiske gassledninger kjøre over hele USA, er organisasjoner forpliktet til å markere sine respektive rørledninger over bakken. Markørene inneholde informasjon om selskapet som eier dem og et telefonnummer å ringe hvis det er en nødsituasjon, for eksempel en lekkasje. Men disse skiltene ikke markere den nøyaktige plasseringen av en gassledning, de bare viser at en gassledning er i nærheten.

Sikkerhet

Tatt i betraktning det faktum at brennbar gass strømmer gjennom over 1 million miles av rørledninger, sikkerhet er definitivt en bekymring. For å møte dette, har den føderale regjeringen etablert en liste over koder og standarder som alle naturgasselskaper må oppfylle. Forskrift om ting som design, bygging, testing og vedlikehold må følges nøye. NICOR Gas sier at de fleste ulykker er forårsaket av bygningsarbeidere grave i gassledninger uten å sjekke området.

lekkasjer

Til tross for deres positive track record for sikkerhet, kan gassledninger og vil bryte, noe som fører til lekkasjer. Enten lekkasjen er under jorden eller i hjemmet ditt, er det spesifikke tegn å se opp for. Bruk din luktesans. Alle gasselskaper legge et råttent egg lukt til deres naturgass for å varsle folk av en lekkasje. Det er andre indikatorer for å se opp for i miljøet. Lytt for noen unødig støy som kommer fra en gassledning inne eller i nærheten av huset ditt. Hvis du hører susing, la umiddelbart. Ikke bruk en telefon eller et apparat i hjemmet ditt. Se også etter skadde planter, boblende vann eller blåser skitt i nærheten av en t-banelinje. Hold deg unna dette området og ta kontakt med din gasselskap eller brannvesenet.

Andre gassledninger

Bortsett fra naturgassen, er det andre typer av gassrørledninger. Ledninger transport bensin, diesel, flydrivstoff og smøremidler fra raffinerier til ulike terminaler eller distribusjonssentre.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com