Ernæring tips for studenter

June 25Studenter ofte finne seg presset på tid --- og enten ikke spise eller ikke spise godt. Begge disse scenariene kan være dårlig for en student helse. Ernæring tips for studenter inkluderer ideer for å spise på farten og råd for hva du skal spise når det ikke er mye tid eller valg. Å spise sunt er ikke lett i løpet av studietida, men forsøker å gjøre det kan føre til bedre karakterer og til slutt en bedre college opplevelse.

Frokost

Du har hørt dette siden du var barn, men det fortsatt gjelder: Spis en god frokost. Dette er den første måltid på dagen og setter scenen for resten av dagen. Hvis du ikke har tid til å sitte ned og spise, ta en frukt og litt juice til å ta på farten.

Fast Foods

Fast food er aldri et godt valg, men noen ganger i college rask er akkurat det du trenger. Hvis du kommer til å spise fast food, prøv å gjøre sunne valg, for eksempel en salat tilbys i mange hurtigmat ledd. Velg grillet kylling i stedet for hamburgere og bakte poteter enn pommes frites.

sunn Snacks

Studerer sent på kvelden en tendens til å bringe på munchies. I stedet for å gå til automaten, nå for en sunn snack som granola blandet med nøtter og enda noen M & M for å tilfredsstille dine søt tann. Solsikkefrø og popcorn uten smør er andre tilfredsstillende snack ideer.

Sukker

Sukker kan gi deg energi, men for mye sukker kan tack på pounds samt bidra til tannråte. Bytt ut sukker med kunstige søtningsmidler, og holde seg borte fra brus. Drikk iste eller vann med sitron i stedet.

Salatbar

Se opp for kafeteria salatbar. Bare fordi navnet inneholder "salat" betyr ikke hele baren er helsebringende. Green, grønne salat og andre grønnsaker er fine, men pass opp for salatdressinger, krutonger og andre høy-kalori, høy-karbohydrat elementer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com