Årsaker og symptomer på depresjon

May 20

Skjemaer og symptomer på depresjon

De vanligste formene for depresjon er depresjon og dystymi. Depresjon er den mest alvorlige av de to. Symptomer inkluderer en manglende evne til å arbeide, sove, spise, studere, og nyte hobbyer og interesser. Sykdommen er ikke en form for latskap, men snarere en alvorlig lidelse som hjernefunksjon deaktiverer en privatperson. Episoder oppstår gjennom hele livet. Dystymi deaktiverer ikke en person, men det forstyrrer normal funksjon og velvære. Det er diagnostisert når depresjon symptomer somle i over to år, og forverres til alvorlig depresjon til tider innen en lidende liv. Andre typer av depresjon inkluderer psykotisk depresjon, som er ledsaget av vrangforestillinger eller hallusinasjoner; postpartum depresjon, som er sett hos mødre etter fødselen; og værsyke, noe som fører til depresjon når det er mindre sollys i vintermånedene. Vedvarende symptomer på alle depresjon inkluderer en konstant trist eller tom følelse, skyldfølelse, verdiløshet, tap av håp for fremtiden og ekstrem pessimisme over måneder av gangen.

Årsaker til depresjon

Depresjon forårsakes av en rekke faktorer som påvirker et individs liv. Genetikk spiller en rolle i utviklingen av sykdommen. Hvis det er en familie historie med mental sykdom, er det mer sannsynlig at en person er født inn i denne familien vil lide av depresjon. Nevrotransmittere i hjernen har også en innvirkning på depresjon. Disse kjemikaliene hjelpe ulike deler av hjernen kommuniserer, og når nivåene er feil, kan depresjon føre. Brain-aktivitet skanninger av deprimerte individer faktisk ser annerledes ut enn de av folk som ikke lider av depresjon. Visse miljømessige og psykologiske faktorer påvirker også utviklingen av sykdommen. Blant en rekke individuelle faktorer, tapet av en kjær, arbeidsledighet, og som har en fornærmende kompis eller foreldre (under oppveksten) kan føre til depresjon.

Depresjon er innvirkning på dagliglivet

Andre plager ofte følger depresjon. Angst, tvangslidelser, panikkanfall, posttraumatisk stresslidelse, eller alkohol eller stoffmisbruk er vanlige. Noen ganger er disse sykdommene forårsaker depresjon, depresjon eller den kan føre til en av dem. The National Institute of Mental Health sier at depresjon er en av de viktigste årsakene til uførhet i verden. Fordi hjernen er kroppens kraftsenter, kan kjemiske ubalanser føre en trickle-down effekt at det kan slå noen av kroppens systemer. Depresjon øker en persons sjanse for å dø, forverrer symptomene på andre plager som ikke har noe direkte å gjøre med sinnet og, hos eldre, øker risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com