Diett for diabetikere og måltid ideer

May 17

Diabetikere må spise som alle andre. De må imidlertid også være skeptisk til hvor mye sukker og karbohydrater de tar i. En dramatisk økning i enten til blodet kan føre til diabetisk sjokk eller død. En nøye planlagt og velsmakende kosthold kan gjøres hvis de riktige porsjoner av karbohydrater, frukt og grønnsaker; og proteiner blir vurdert.

komplekse karbohydrater

Komplekse karbohydrater er avgjørende for en god diabetiker diett. Diabetikere trenger seks til åtte porsjoner om dagen. Komplekse karbohydrater gi blod glukose den trenger for å lage sunn blod sukker. Imidlertid, komplekse karbohydrater er også vanskeligere å bryte ned på grunn av kostfiber, slik at sukker og energinivå mer opprettholdes i forhold til enkle sukkerarter som forårsaker ekstreme sukker toppene. Komplekse karbohydrater finnes i hele korn og havre.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker gir også diabetikere viktige vitaminer og mineraler. En kopp rå eller ½ kopp kokte grønnsaker tilsvarer en av de tre til fem porsjoner trengs hele dagen. En halv kopp hermetisert frukt (ikke i sirup) eller et lite eple er lik en av de to til fire porsjoner frukt trengs. Substitute grønne bønner for pommes frites eller inkludere en liten salat blanding med rød leaf salat som sider til en lunsj. Siden frukt har naturlig sukker, vurdere å bruke det som en middels dag snack eller en del av frokosten. Frukt barer uten tilsatt sukker kan også være gode beredskaps snacks bør energinivået blir lavt.

Protein

Protein er en viktig komponent i diabetisk diett. Lean protein bidrar til å fremme muskelmasse bygningen; og muskelmasse hjelper konsumere karbohydrater og sukker. Proteinkilder bør være fri for synlig fett, noe som kan tette blodårene og redusere blodsukkeret levering til organene. To eller tre 3-oz. porsjoner i løpet av dagen bør være tilstrekkelig. Fisk, bønner og kylling er eksempler på proteiner i diabetiker mat pyramide. Peanøttsmør og egg teller også.

meal ideer

Med diabetes matvaregruppene og porsjoner forstått, kan en riktig kombinasjon av porsjoner for hvert måltid utgjør et godt kosthold. En sunn frokost idé kan omfatte to kopper havregryn eller to skiver hele hvete toast om morgenen med en halv kopp med jordbær og et glass skummet melk. Til middag bør en bakt kylling patty med en side av grønne bønner på en skive en hel hvete engelsk muffin nok. Poteter teller som karbohydrater i diabetiker mat pyramide, så vurdere å ha poteter sammen med en skive mager svinekotelett til middag.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com