Hva er forberedelse H brukes til?

April 24

Forberedelse H er en familie av salver, kremer, geler, kluter og stikkpiller som brukes til å behandle og lindre hevelse, kløe, svie, smerter og andre symptomer assosiert med hemorroider. Hemorroider oppstå i både menn og kvinner, og er i nærheten av anus (ekstern) eller lavere endetarm (internt).

Hva er hemoroider?

Hemorroider oppstå når årer rundt anus eller lavere rektum er hovne og betente eller varicose. Hemorroider er oftest assosiert med anstrengende å fjerne en krakk som er store og / eller vanskelig. Du er mer tilbøyelige til å utvikle hemoroider hvis du er gravid, eldre, overvektig, har diaré, sitte i lange perioder eller delta i analt samleie.

Symptomer og forebygging

Eksterne hemorroider symptomer inkluderer smertefull hevelse som resulterer i en klump i nærheten av anus. Dette i sin tur kan føre til kløe, svie og smertefull brennende avføring.
Innvendige hemorroider ofte ikke resultere i symptomer, men de kan forårsake røde blod som skal vises på toalettpapir, avføring eller i toalettskålen. Hvis en intern hemorrhoid blir en stikker hemorrhoid ved å flytte utenfor anus, kan det bli smertefullt og krever medisinsk intervensjon. Hemorroider er best forebygges ved å spise nok fiber, drikke riktig væsker og trener.

Behandling

Forberedelse H kremer, salver og våtservietter tilby midlertidig lindring av hevelse og andre symptomer assosiert med hemorroider. I flaggskip, Forberedelse H salve, ingrediensene er mineralolje, fenylefrin, petrolatum og hai tran. De jobber sammen for å hjelpe lindre betennelser og sette en beskyttende belegg over området. Den fenylefrin hjelper krympe den hovne områder.

Andre Forberedelse H Products

For interne hemorroider, er Forberedelse H Stikkpiller laget med fenylefrin for hevelse og kakaosmør og hai tran for å beskytte og berolige innsiden av nedre endetarmen.
Forberedelse H Anti-Itch Cream med Hydrokortison kan tilby hjelp til de som har ubehagelig kløe.
Forberedelse H Maksimal Pain Formula legger lokalanestetikum Pramoxine til formelen for å hjelpe lindre smerten.
Forberedelse H Cooling Gel er først og fremst den snerpende trollhassel med fenylefrin.
Forberedelse H medisinert Wipes inneholder trollhassel som godt og at du kan rengjøre området forsiktig og grundig, noe som er viktig fordi det bidrar til å redusere andre irritasjoner og lar andre aktuelle medisiner for å ha bedre kontakt med huden.

Andre bruksområder for Forberedelse H

Noen sier at Forberedelse H salve bidrar til å redusere poser under øynene, glatter huden og reduserer synlige rynker. Ifølge Prep-H.com, dette var på grunn av en gjær-derivat ingrediens som heter "Bio Dyne" (se lenke i Resources). Det amerikanske Food and Drug Administration spurte Wyeth, skaperen av Forberedelse H, til å sikkerhetskopiere disse påstandene. Produsenten valgte å fjerne ingrediens fra det amerikanske produktet i stedet for å gå gjennom testing. Den kanadiske formel fra fremstilling H tillater fortsatt inneholde ingrediensen.
Også noen tattoo artister anbefale å sette salven på en ny tatovering for å hjelpe hastighet helbredelse.

Advarsel

Det er flere forhold som har lignende symptomer til de for hemorroider. Ta kontakt med en medisinsk faglig for riktig diagnose og behandling. Enhver rektal blødning bør bringes til oppmerksomhet fra lege.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com