Hvordan Løs opp urinsyre

March 26

Hvordan Løs opp urinsyre


Menneskekroppen produserer urinsyre når det bryter ned andre stoffer, oftest puriner. Den urinsyre produsert oftest oppløses i blodet og flytter til nyrene. I nyrene, urinsyre overføringer i urinen og vanligvis kommer ut av kroppen i urinen. Men hvis du bruker for mye purin eller kroppen din overproduces urinsyre kan syren form til krystaller og innskudd i leddene, forårsaker gikt, eller lage store krystaller i nyrene, også kjent som nyrestein.

Bruksanvisning

1 bruker mellom 80 og 96 oz. vann hver dag. Dette beløper seg til mellom 10 og 12 målekopper fulle av vann. Vannet skyller uric krystaller ut av kroppen ved å øke frekvensen som du tisser.

2 Legg 1/2 ts. natron til hver kopp vann du drikker. Du må kanskje holde nesen til å tolerere den bitre og sprudlende smak, men alkalitet i natron vil reise til nyrene og oppløse forekomster av urinsyre allerede dannet i krystaller.

3 Ta vitamintilskudd hver dag for å bryte ned eksisterende urinsyrekrystaller og hindre reformasjon. Helse Guidance.org tyder på at inntak av ekstra vitamin C eller ta vitamin C-tilskudd hjelper kroppen oppløse urinsyre raskere. I tillegg foreslår Helse Guidance at folsyre kosttilskudd bidra til å senke urinsyre nivå i kroppen. Medisinsk fagpersonell ved gikt behandles med naturmedisin tyder på at vitamin A tilskudd også lavere urinsyre.

4 Bruk urte kosttilskudd for å kontrollere urinsyrenivået i kroppen din. Alfalfa gress gir en rik kilde til næringsstoffer og mineraler som dramatisk lavere urinsyre.

5 Unngå mat og medisiner som kan føre til at kroppen til å øke produksjonen av urinsyre. Bruker mindre av mat med høyt purin nivåer, som inkluderer lever og nyrer av andre dyr, bønner, ansjos og alkohol. I tillegg bør du unngå og erstatte medisiner som aspirin som blokkerer nyrer fra å bryte ned og løse opp urinsyre i urinen.

Hint

  • Snakk med legen din om disse rettsmidler ikke lindre symptomene på høye urinsyrenivåer. Legen din kan foreskrive medisiner som hjelper oppløse urinsyre og redusere fremtidig oppbygging av krystaller.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com