Hva er Salisylsyre Gel?

August 30

Salisylsyre er en effektiv aktuell exfoliant brukes til å behandle en rekke hudsykdommer, spesielt acne. Det er relativt mild mot huden, noe som gjør det til et populært valg for folk med sensitiv hud. Salisylsyre-baserte produkter er lett tilgjengelig over disk i varierende konsentrasjoner, og kan ta en rekke former som spenner fra rensemidler til geler.

Bruk av salisylsyre

Salisylsyre er en beta hydroxy syre avledet fra piletre. I dagens skjønnhet markedet, er det oftest brukt som en ingrediens i aktuelle behandlinger for en rekke hudsykdommer. Salisylsyre virker som en exfoliant på huden, og nådde inn i porene for å fjerne celleoppbygging og fremme sunn cellular regenerasjon. Det renser dypt i huden ved å bli kvitt det overskytende olje og rester som kan bygge opp som et resultat av hudens naturlige prosesser. Dette regenererende evne gjør salisylsyre en populær behandling for akne, eksem, vorter, psoriasis og flass. Salisylsyre er også noen ganger brukt som et antiseptisk middel i tannkrem og feber redusering i visse medisiner.

Bivirkninger av Salisylsyre

Som et beta-hydroxy-syre, er salisylsyre mildere mot huden enn hardere alfa-hydroksysyrer, slik som benzoylperoksid som også noen ganger brukes som et topisk behandling av akne. Dette gjør salisylsyre den foretrukne aktuell akne behandling for mennesker med sensitiv hud eller hud utsatt for tørrhet. Bivirkningene av salisylsyre øker som en funksjon av dets konsentrasjon i et produkt og hyppigheten av søknaden. Bivirkninger kan være stikkende, brennende, tørr eller flasser av huden. Disse bivirkningene er vanligvis milde og kan lindres enten ved å redusere hyppigheten av programmet eller investere i en daglig fuktighetskrem.

Former for Salisylsyre

Aktuelt salisylsyre kan ta en rekke former. Salicylic kremer, rensemidler, skum, skrubber, masker, pads og geleer er tilgjengelig og kan være svært effektive som enten enkle rensemidler eller behandlinger for spesifikke plager. Av skjemaene er oppført, vil salisylsyre gel typisk være den mest konsentrerte form av salisylsyre tilgjengelig og er noen ganger foreskrevet som en aktuell akne behandling. Gelen Skjemaet kan også brukes som en vorte remover. Salisylsyre gel tenderizes huden på og rundt en vorte, forårsaker den til å svelle og deretter løsner. Dette peeling effekt av salisylsyre gel på huden kan også være nyttig i behandling av whiteheads og blackheads assosiert med akne.

Advarsel

Ved bruk av salisylsyre, er det viktig å unngå samtidig bruk av andre aktuelle hud behandlinger på det berørte området, med mindre annet er angitt av en profesjonell. Tørking eller slipende produkter i særdeleshet kan alvorlig irritere huden hvis det brukes sammen med salisylsyre produkter. Selv to salisylsyre-baserte produkter som brukes samtidig kan tørke ut huden for mye.

betraktninger

Salisylsyre kan gjøre mirakler på problem hud, men som med alle aktuelle medisiner, det krever varsomhet og visdom i søknaden. Effektiviteten avhenger ofte på en vanlig søknad; det vil ikke være effektiv over natten på en kvise, for eksempel. Snarere konsekvent bruk på hele berørte området avtar gradvis hyppigheten og alvorlighetsgraden av breakouts som salisylsyre holder porene klar over mobilnettet rusk og oljer. Vær oppmerksom på konsentrasjonen av salisylsyre i et produkt, og se etter tegn på plagsom tørrhet. Hvis tørrhet skjer, svare ved å kutte ned på søknaden din eller oppsøke en oljefri fuktighetskrem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com