Hvordan få en lisens til å dyrke marihuana i California

January 3

Hvordan få en lisens til å dyrke marihuana i California


I 1996, California passert Proposition 215, volleyball Bruk loven av 1996, som fjernet straffeansvar for bruk, besittelse og dyrking av marihuana for personer som har skriftlig eller muntlig godkjennelse fra legen om at han eller hun ville ha nytte av å bruke marihuana av medisinske grunner. De juridiske bestemmelser i loven om bruk og voksende marihuana er ment å sikre at anlegget er brukt og dyrket utelukkende for medisinske formål. Selv om lisenser til å vokse marihuana ikke er nødvendig i delstaten California, er et medisinsk marihuana legitimasjon tilgjengelig for å bevise at den enkelte er en del av California Medical Marijuana Program. Du kan også vokse marihuana hvis du er en omsorgsperson for noen som trenger stoffet.

Bruksanvisning

1 innhente tillatelse fra en lege som du vil ha nytte av å bruke marihuana på grunn av en ødeleggende sykdom. Forhold som er godkjent for behandling av medisinsk marihuana inkluderer, men er ikke begrenset til følgende: AIDS, anoreksi, leddgikt, kreft, grønn stær, migrene, vedvarende muskelspasmer, kramper og kvalme samt andre kroniske eller vedvarende medisinske symptomer som definert av Americans with Disabilities Act av 1990. Godkjenning å bruke marihuana for en medisinsk tilstand er nødvendig for noen å bruke marihuana eller vokser det. Bare kvalifisering pasienter eller deres omsorgspersoner har lov til å vokse marihuana i California.

2 Søk om en medisinsk marihuana legitimasjon. Kortet vil tillate deg å bli lett identifiseres som en del av California Medical Marijuana Program. Fyll ut og send inn en søknad. Gi dine leger anbefalinger, legitimasjon, bevis på California bosted og søknadsgebyr til programmet i ditt fylke. Denne avgiften er mellom $ 33 og $ 66, avhengig av ditt område.

3 Dyrke bare lovlig tillatte beløpet på én gang. I California, en person som er en del av Medisinsk marihuana programmet er ikke lov å ha mer enn 8 unser tørket marihuana eller seks modne marihuana planter. Pasienten eller omsorgsperson kan ha mer enn dette beløpet avhengig av den spesifikke lovgivningen i fylket de bor i. Lokale forskrifter kan også tillate besittelse / vekst av større mengder.

Hint

  • Medisinsk marihuana brukere kan danne et kollektiv til å vokse, dele og støtte bruken av medisinsk marihuana. Disse kollekt må holde seg innenfor den lovlige mengden besittelse under programmet. For eksempel, hvis den kollektive har 15 deltakere som bruker marihuana under programmet, og de er hver tillates å besitte 8 unser om gangen, da den kollektive vil få lov til å ha en total på 120 unser til enhver tid.
  • Kollektiver eller dispensaries kan være nødvendig for å få en bedrift lisens, avhengig av fylket der de befinner seg. De bør sjekke med sitt fylke eller staten Advokaten for spesifikke krav.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com