Chromium picolinate & amp; diabetes

October 28

Forskere oppdaget krom effekter på blodsukkeret i 1957, da et ekstrakt av svinekjøtt nyre, hvorav krom ble funnet å være den aktive bestanddelen, forbedret diabetes symptomer hos laboratoriedyr. Chromium picolinate, en form for krom tilgjengelig i supplement form, har blitt studert for sin effekt på blodsukker og insulin nivåer. Sjekk med legen din før du bruker krom picolinate å behandle diabetes.

insulin Sensitivity

Chromium picolinate kan forbedre insulinfølsomheten, ifølge en studie publisert i utgaven av tidsskriftet oktober 2007 "hormon og Metabolic Research." Den metastudie - en gjennomgang av tidligere litteratur - rapporter som krom nivåer er ofte funnet å være lav i type 2 diabetikere, og tilskudd med krom picolinate reduserer insulinresistens, i noen studier. Krompikolinat er også svært absorberbare og har en høy sikkerhetsprofil. Forskerne konkluderer med at doser av krom picolinate starter på 200 mikrogram per dag kan bidra til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og type 2 diabetes.

sammenligning Study

Krom niacinate bedre enn krom picolinate på å senke betennelse assosiert med diabetes, ifølge en studie publisert i utgaven av tidsskriftet oktober 2007 "Free Radical Biology and Medicine." I studien hos forsøksdyr, kosttilskudd med 400 mikrogram krom picolinate eller krom niacinate senket blod nivåer av inflammatoriske og vev-skadelige molekyler. Begge former for krom også senket HbA1c - et mål på blodsukkernivået i flere måneder før testen - og kolesterolnivået. Forskerne merket seg at krom niacinate var mer effektive av de to, og konkluderte med at krom-tilskudd kan være nyttig for å redusere risikoen for blodårer betennelse forbundet med diabetes.

organfunksjon

En studie publisert i utgaven av tidsskriftet september 2007 "Metabolism" funnet at krom picolinate forbedret lever, nyre og bukspyttkjertel funksjon hos diabetes forsøksdyr. I studien, dietter supplert med 80 mikrogram av krompikolinat per kilo kroppsvekt i to uker viste en 63 prosent reduksjon i blodsukkernivået i forhold til en gruppe som ikke har fått krompikolinat tilskudd. Chromium picolinate også redusert kolesterol med 9,7 prosent og triglyserider med 6,6 prosent. Lever, nyre og bukspyttkjertel celler av krom supplert gruppen først på normal sammenlignet med det ikke-supplert gruppe. Forskerne konkluderte med at krom picolinate kan være nyttig i diabetesbehandlingen.

kombinasjon Therapy

Kombinasjonsbehandling med krom picolinate og biotin - et B-kompleks vitamin - bedre blodsukkerkontroll hos diabetikere, ifølge en studie publisert i januar 2008 utgaven av "Diabetes metabolisme, Forskning og anmeldelser." I studien, nesten 450 pasienter med type 2 diabetes og fedme tok 600 mikrogram krom picolinate med 2 milligram av biotin i 90 dager, sammen med muntlig antidiabetika. En vesentlig forskjell i HbA1c-verdier og faste blodsukkeret skjedde mellom den gruppen som tok kombinasjonsbehandling sammenlignet med en kontrollgruppe som ikke mottar tilskudd. Forskerne merket seg at behandlingen ble godt tolerert uten bivirkninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com