Hvordan Gatorade Stop hodepine?

November 23

Hva Elektrolytter er og hvordan de forebygge hodepine

Den Wellsphere nettside beskriver elektrolytter som elementer som natrium og kalium som, når de er tilstede i flytende form, gir næring, fuktighet og gir energi til kroppen. Foruten å forebygge dehydrering, elektrolytter er også viktig å opprettholde nerve og muskel funksjon. Når en person mister en overskytende beløp av electolytes gjennom overdreven svette, enten fra fysisk anstrengelse eller ekstreme temperaturer, vil hun oppleve dehydrering. De vanligste symptomene på dehydrering er tretthet, oppkast, diaré og hodepine. Hodepine, i særdeleshet, er forårsaket av de innsnevrede blodkar og blodstrøm som kommer med dehydrering.

Hvordan elektrolyttene I Gatorade Work

Mens kroppen mister en rekke elektrolytter under overdreven svette, de to viktigste elektrolyttene som tapes - og hvis fravær forårsake mest ubehag - er kalium og natrium. Sportsdrikker som Gatorade er produsert for å inneholde høye nivåer av begge disse elektrolytter, for å erstatte det som kroppen har tapt. Når forbrukes, disse drikkevarene frigi natrium og kalium inn i kroppen, hvor de blir absorbert inn i de innsnevrede vev, muskler og kapillærer som opererer på en elektrolytt underskudd. Når kapillærer er unconstricted, fortsetter blod flyte fritt og hodepine avtar.

Når å drikke Gatorade

Det kan virke innlysende at den beste tiden å drikke Gatorade, eller en hvilken som helst elektrolytt-rik drikke, ville være når man opplever dehydrering symptomer. Dette er faktisk mot sin hensikt. Regelmessige mosjonister og de som gjør anstrengende utendørs arbeid vet at å drikke en drikke som Gatorade før og etter engasjerende i fysisk krevende arbeid av noe slag holder elektrolyttene som finnes i systemet mens du svetter. Dette er den beste forebygging mot hodepine, muskelkramper, oppkast, diaré eller dehydrering.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com