Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

November 1

Mandlene er en av de første linjene i forsvar mot bakterielle og virale inntrengere i kroppen vår. De felle bakterier kommer inn i kroppen, slik som hvite blodlegemer kan ødelegge dem. Det er mange ting du kan gjøre hjemme for å helbrede syke mandlene naturlig. Men noen ganger et besøk til legen for reseptbelagte antibiotika eller kirurgi kan være nødvendig.

Bruksanvisning

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

1 Bruk en muntlig termometer for å ta kroppstemperaturen. Den gjennomsnittlige kroppstemperatur for voksne er 97,6 grader Fahrenheit til 99,6 grader Fahrenheit. Hvis du har en temperatur over 100 grader Fahrenheit i mer enn 24 timer, eller feber i overkant av 101,5 grader Fahrenheit, ringe legen din eller gå til din lokale legevakten umiddelbart.

2 Ta 800 milligram av ibuprofen hver sjette time for å lindre hevelse og smerter i mandlene. Dette vil også bidra til å holde kroppstemperaturen ned til et normalt nivå. Ikke overstige 3200 milligram av ibuprofen i en 24-timers periode.

3 Ta 1000 milligram av vitamin C to ganger per dag. Vitamin C kan øke kroppens naturlige immunsystem til å bekjempe bakterielle og virale infeksjoner.

4 Ta en spiseskje honning hver time. Honning inneholder naturlig antibiotika som vil hjelpe kroppen din bekjempe infeksjoner. Honning er også veldig beroligende til halsen, og vil lette smerter i mandlene.

5 Bland to spiseskjeer av salt med fire unser vann. Gurgle saltvann løsningen å sørge for å få på baksiden av halsen der mandlene er plassert. Saltet vil bidra til å drepe noen infeksjon i mandlene og vil lindre eventuelle smerter som du kan ha oppstått.

6 Spis tre boller av kylling suppe hver dag. Kyllingsuppe er undersøkt og funnet å ha naturlig antibiotika og anti-viral egenskaper.

Hint

  • Drikk mye væske og få nok hvile når du er syk å fremskynde utvinning.
  • Besøk din lege hvis halsen er fortsatt sår etter to dager å få antibiotika. Mandlene kan bli infisert med strep virus og dette kan føre til revmatisk feber eller død hvis den forblir ubehandlet. Hvis mandlene er dårlig syk, kan legen anbefale kirurgi for å fjerne dem.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com