Hvordan å bryte en rask uten å få vekten

September 26

Hvordan å bryte en rask uten å få vekten


Kommer ut av en rask er vanskelig. Fordøyelsessystemet er sover og må vekkes opp sakte. Mange mennesker kommer ut av en hurtig å seg for å kompensere for det hurtig. Dette fører til kvalme og dårlig fordøyelse og kan ødelegge de helsemessige effektene av en god rask. Hvis du ønsker å komme ut av en fast uten å få vekt og sjokkerende systemet ditt, må du lette selv tilbake til en skikkelig spise diett.

Bruksanvisning

1 Spis små mengder mat for den første uken etter å ha brutt et fort. Små håndfuller av rå frukt eller grønnsaker på en gang gjør at fordøyelsessystemet til å våkne opp sakte og naturlig.

2 Spis når du er sulten, ikke i henhold til en tidsplan. Ikke vent på "riktig" måltid ganger hvis du føler deg sulten, og likeså, ikke spise på et måltid tid hvis du er full. La kroppen din justere på egen hånd.

3 Unngå overbelastning systemet. Sult kan være overveldende, men hvis du bort trangen til å stappe deg selv, vil du få vekt og føler oppsvulmet. Hvis du gjør dette, raskt igjen etter en dag eller så, og deretter prøve å bryte den igjen, på en sunnere måte.

4 Unngå å spise noe bearbeidet for den første uken. Pizza eller burgere kan høres utrolig etter en rask, men fett og fett vil sjokkere systemet ditt og få deg til å over-hengi og få vekt.

5 Drikk mye vann. Varmt vann blandet med litt sitronsaft vil bidra til å re-åpne magen og øke sin evne til å behandle matvarer.

6 Spis magre proteiner etter de første fem til syv dager. Kylling, kalkun og fisk er alle gode valg for lettelser tilbake til en normal spising rutine.

Hint

  • Når du begynner å spise etter en rask, maten vil sannsynligvis ikke føle deg bra. Fordøye mat naturlig innfører giftstoffer som må da bli presset ut av kroppen din. Du vil miste omtåkethet en rask gir deg, så vær forberedt på en kroppslig depresjon når bryte fasten.
  • Etter den første uken, kan du spise normalt igjen. Selvfølgelig, hvis du begynner å spise usunn mat, vil du få vekt, rask eller ikke. Juster matvaner slik at faster er unntaket til kosthold, ikke regelen.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com