Hvorfor får en Perm Årsak håret til å falle ut?

April 23
Hvorfor får en Perm Årsak håret til å falle ut?

Hvis du noen gang har hatt et hår perm, har du sannsynligvis lagt merke til en sterk kjemisk lukt i salongen, og kanskje litt mindre hår tap eller følsomhet når behandlingen ble gjort. Likevel for mange kvinner, kan ettervirkningene av en "permanent bølge" eller annen kjemisk behandling være intet mindre enn katastrofal. Litt erfaring stort hårtap etter å få en perm. Før du går for en kjemisk behandling, forstå risikoen involvert i perming eller slapper hår.

Historie

Kvinner og menn har blitt styling håret i årtusener. Det er ikke sjelden at en person med rett hår ønsker å "gå krøllete", og en krøllete håret person ønsker å gjøre håret rett. Men før sent på 1800-tallet, frisyrer kan bare endres midlertidig. I 1906 ble den første permanente-bølgemaskin oppfunnet, og lut ble oppdaget kort tid etterpå. Selv om teknikkene og kjemiske prosesser har utviklet seg betydelig, er lut fremdeles en aktiv ingrediens i mange hår relaxers og likevel forårsaker hyppige hodebunn brannsår og håravfall.

kjemisk Burns

Ifølge Skin Biology, har lut eller natronlut en pH-verdi faktor på 10 til 14. Det trenger inn i hårskaftet, endrer sin struktur. Men det kan samtidig trenge inn i hodebunnen og forårsake etseskader. I et ekstremt tilfelle fra 2005, en North Carolina kvinne brukte en hjemme-kjemisk behandling som inneholder lut og hevder å ha mottatt alvorlige etseskader i løpet av fem minutter, til slutt miste alle håret. TeensHealth fra Nemours hevder at selv "no-lut" relaxers og skrivebeskytte kan bære lignende risiko, forårsaker moderat til alvorlig irritasjon, spesielt hvis hodebunnen allerede er sensitive.

brudd

En mer vanlig type hårtap fra skrivebeskytte er brudd. En hårstrået er sammensatt av flere lag, med et ytre lag som danner en beskyttende kappe rundt den skjøre indre tråder. Permanent og relaxers kan skade det ytterste laget, forårsaker håret til å bli tørr og løs. Når skaden er skjedd, kan den ikke kan repareres.

Unngå Håravfall

Hvis du vurderer perming eller slapper av håret ditt, er det best å se en profesjonell stylist. En stylist kan vurdere hårets tilstand og velge det beste produktet for deg. Du bør også forberede seg på en behandling ved å sørge for hodebunnen er veldig sunt, og unngå å børste håret eller klø deg i hodet i løpet av dagen før du ser din stylist. Dette unngår eventuelle skalp kuttskader eller irritasjoner, gjør deg mindre utsatt for kjemiske brannskader og ødelagte hårsekker.

Omsorg for permed Hair

Påfør en god conditioner rett etter perming håret for å gjenopprette noen av sine naturlige oljer og proteiner. Fortsett til dyp tilstand håret regelmessig for å avverge brudd. Unn håret forsiktig, unngå slag dryers og andre varme stylingprodukter. Hvis du tar godt vare på håret ditt og få det behandlet kun av fagfolk, kan du holde den i topp stand og nyte lange, sunne, vakre stiler.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com