Virkningen av eksogene Insulin om insulinresistens

May 1

Leger foreskrive eksogent insulin (injisert insulin) for personer med insulinresistens når andre former for terapi ikke klarer å holde blodsukkernivået i et sunt rekkevidde. Eksogent insulin kan ha en positiv effekt i å forebygge diabetiske komplikasjoner.

Egenskaper

Insulinresistens og den påfølgende utvikling av type 2-diabetes har genetiske årsaker, ifølge National Institutes of Health. Andre årsaker kan være mangel på fysisk aktivitet, overvekt rundt midjen, høyt blodtrykk og unormale nivåer av kolesterol og triglyserider i blodet. Cellene i personer med insulinresistens er «slått av» til den vanlige virkningen av insulin, ifølge Diabetes Health. Dette hindrer glukose fra å komme inn i cellene slik at det kan bli brukt.

progresjon

Kroppen reagerer på insulinresistens ved å produsere høyere og høyere nivåer av insulin, og til slutt kan slite dens evne til å produsere sin egen insulin. På dette punktet, kan enkeltpersoner som i utgangspunktet hadde insulinresistens nå har en insulinmangel.

Behandling

Leger først og fremst anbefale at personer med insulinresistens mosjon og opprettholde en normal vekt. Hvis hjelp er fortsatt nødvendig for å opprettholde sunne blodsukkernivået, kan de foreskrive narkotika metformin eller tiazolidindion, som vinne insulin resistens i leveren eller musklene eller sulfonylurea narkotika, som stimulerer kroppen til å lage mer insulin. Noen leger er også forskrivning injiserbare inkretin hormonerstatninger som bidrar til å heve insulin under måltider. Til slutt leger ofte legge eksogene insulin til behandling plan. Personer med type 2 diabetes kan ta mange ulike kombinasjoner av legemidler og doser i løpet av tiden.

Betydning

Leger varierer i å avgjøre nøyaktig når du skal begynne eksogen insulinbehandling. "Pasient misforståtte frykt om nåler, hypoglykemi, og vektøkning, ofte føre til motvilje og lege treghet", ifølge Diabetes Health. Men med hjelp av en diabetes pedagog, kan folk lære om injeksjons verktøy og metoder som i stor grad redusere ubehag. Leger kan foreskrive timing og typer insulin som reduserer muligheten for hypoglykemi, og kan hindre mulig vektøkning ved å kombinere insulinbehandling med orale medisiner.

berømte Ties

Det er mange kjendiser som har type 2 diabetes. To som har snakket offentlig om å ta insulin injeksjoner er Wilford Brimley og Patti LaBelle.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com